Sponsorer

Seneste nyt

SUS-INFO

SUS Spar Nord Cup 2017

SUS Håndbolds store opstartsstævne for U10, U12 og U14 piger og drenge foregik
fredag den 22., lørdag den 23. og søndag den 24. september.

118 hold fra hele landet deltog ved stævnet, som blev afviklet i 11 østfynske haller. Her resultaterne ved stævnet og liste over alle vinderne - samt øvrige informationer:

De vandt SUS Spar Nord Cup 2017

Resultater og stillinger

28 siders program med kampoversigt, stævneinformation, regler

Plan for bustransporten

Plan for indkvartering og overnatning

Indbydelse til SUS Spar Nord Cup 2017

Stævnespecifikationer med deltagerpriser, regler mm

Cup-Crews Vagtplan

Vi siger tak for deltagelsen fra de 118 hold, og for godt stævne og en herlig weekend med masser af håndbold, hygge og samvær, som optakt til den nye sæson. Der kommer flere billeder her på hjemmesiden.

På gensyn til SUS Spar Nord Cup 2018 - 21.-23. september

Nyheder om stævnet, info til deltagende klubber:

24.09.2017: SUS Spar Nord Cup 2017 er slut. Alle 117 kampe er afviklet, og vinderne er fundet - se ovenfor og linket her for stillinger og resultater og for samtlige vindere og nr. 2 i rækkerne. Stævneledelsen siger stor tak for en herlig weekend og tak til alle for deltagelsen - og på gensyn i september næste år! God hjemrejse til alle. PS: Der lægges billeder af vinderholdene og fra stævnet snarest.

24.09.2017: Her i dag søndag slutter stævnet af med de sidste puljekampe, placeringskampe og finale/finalerunder. Holdene bedes være opmærksomme på det opdaterede program, som kan følges ved at scanne QR-koden på programmet samt på opslagene i alle hallerne. Her vil der blive sat holdnavn på placeringskampene, så snart puljerne er færdigspillet. God kamp!

23.09.2017: Velkommen til SUS Spar Nord 2017 til deltagende 117 hold, spillere, trænere, dommere og de 200 frivillige crews fra SUS Håndbold, som er parat til at tage imod de ialt 1.300 deltagere.

19.09.2017: Så ligger busplanen for transporten mellem haller og skolerne under stævnet også klar - kan downloades ovenfor eller klik her.

Det helt færdige program med alle stævneoplysninger og spillertider, lige til at bladre i, vil være at finde her på hjemmesiden i morgen, onsdag. I forhold til programmet, som allerede ligger her på siden, er der INGEN ændringer.

17.09.2017: I det udsendte program er der en ændring i U10 Piger pulje 3. I stedet for Tved G&I indgår Tåsinge HK.

14.09.2017: Ovenfor ligger programmet for alle kampene nu klar til download - Ialt skal de 117 deltagende hold spille 291 kampe ved stævnet. Programmet vises både opdelt i puljeorden og for hver af de 11 haller. Endelig er også stævneinformationen klar - med turneringsregler og kampafviklingen - både som pdf- og word-fil.

14.09.2017: Så er planen for indkvarteringen ved stævnet klar for de klubber, som skal overnatte - se planen her! Som det fremgår, er der indkvartering på skoler i Ørbæk, Ullerslev og Langeskov. Indkvarteringen fredag aften i Ørbæk og Ullerslev kan foregå fra klokken 18.00 til 21.00. Kommer man senere, bedes dette meddelt til skolens kontaktperson. I Langeskov er indkvarteringen for klubber, som kun overnatter lørdag. Indkvarteringen her kan foregå mest fra morgenstunden, men kommer man senere på dagen er det også ok. Men en god ting er at kontakte kontaktpersonen med forventet ankomst og indkvartering i Langeskov.

Bemærk, at det ikke er tilladt at medbringe dobbeltmadras til overnatning, af hensyn til pladsen i klasselokalerne ifølge brandmyndighedernes reglementer.

Alle lokaler i de tre skoler er benyttet. For at puslespillet i forhold til overnatning kun lørdag kunne gå op, er det eneste hold fra DHG (U12D), som har ønsket overnatning også om fredagen, blevet placeret i Ullerslev. Ønsker holdet lørdag aften at overnatte sammen med de øvrige DHG-hold i Langeskov, tilbyder vi U12D-holdet at kunne flytte skole til lørdag aften.

07.09.2017: Tilmeldingen til SUS Spar Nord Cup 2017 kan nu gøres endelig op, efter de seneste tilmeldinger af antal spillere/ledere er indløbet. Stævnet får i år deltagelse af 24 klubber fra hele landet, 116 hold, 1310 spillere, hvoraf de 975 overnatter på skolerne i Ullerslev, Langeskov og Ørbæk.

Følgende klubber har tilmeldt sig stævnet (nævnt i alfabetisk rækkefølge):

Bellinge HK
DHG Odense
Egense-Rantzausminde Idrætsforening
GOG Håndbold
Greve Håndbold
HUK Håndbold
Højby S&G
IF Stjernen
Kerteminde HK
Korsør/Tårnborg
Køge KRHK
Nyborg GIF
Rødekro-Åbenrå Håndbold
Skanderborg HK
Sunds GF
SUS Håndbold
Svendborg HK
Søndersø IF
Team Favrskov
Team Sydfyn Elite
Tinglev IF
Tved G&I
Tåsinge HK
Østfyns HK

Vi glæder os også den store interesse for at deltage i vort stævne og byder alle velkommen i weekenden den 22. til 24. september.

Program og yderligere oplysninger om SUS Spar Nord Cup 2017 bliver lagt her på siden torsdag den 14. eller fredag den 15. september.

10.08.2017: Der er nu tilmeldt over 100 hold til årets stævne. Derfor kan man ikke længere være sikker på deltagelse, men sættes evt. på venteliste. Mail eller ring inden tilmelding for at høre om mulighederne. Skriv på mail@sus-cup.dk eller kontakt stævnekontoret (Erik Hansen på 27 118 138).
Hold i dag

Nyheder

Sponsorer

Instagram