Sponsorer

Seneste nyt

SUS-INFO

SUS Spar Nord Cup 2015 

SUS Håndbolds store opstartsstævne for U10, U12 og U14 piger og drenge foregik
fredag den 25., lørdag den 26. og søndag den 27. september.

Stævnet blev afviklet for 13. år i træk. 118 hold, 1.141 spillere og 227 trænere/ledere fra hele landet deltog.

Vinderne af SUS Spar Nord Cup 2015 (billeder af vinderholdene)

Resultater og stillinger

28 siders program med stævneinformation, regler, puljer, spilleprogram, busplan

Program for alle kampe, opdelt efter årgange og puljer

Program for alle kampe, opdelt efter hal

Puljeoversigt

Plan for indkvartering

Bustransport under stævnet - plan for lørdag og søndag

Holdkort til udfyldelse og aflevering ved stævnet

Læs nedenfor det seneste nyt om stævnet og information til de deltagende klubber!

Der kan hentes yderligere oplysninger om SUS Spar Nord Cup 2015 ved henvendelse til
mail@sus-cup.dk, eller hos kontaktpersonerne for stævnet:

  • Spilleprogram, kampafvikling: Lene Jørgensen - 40 19 31 80
  • Økonomi: Marianne Kristensen - 28 35 08 67
  • Bespisning: Eva Jørgensen - 20 47 08 13
  • Indkvartering: Jørgen Hedeager - 40 15 93 09
  • Transport: Marianne Larsen - 21 78 98 02
  • Glemte sager: Torben Wind/Reider Wind - 63 33 72 75

  Se historier og billeder fra stævnet på


  Nyheder om stævnet

  28.09.:

  Endnu en gang tak for deltagelsen ved stævnet, og vi håber, at alle er friske i dag efter en anstrengende weekend. I hallerne blev der glemt en del tøj. Det er samlet i Ullerslev Kultur- og Idrætscenter, hvor halinspektørerne Torben Wind eller Reider Wind kan kontaktes herom på tlf. 63 33 72 75.


  27.09.:

  Følg løbende nyheder og billeder fra SUS Spar Nord Cup 2015 under stævnet både på www.sus-ullerslev.dk eller stævnets facebook-side (klik her). Følg også resultater og stillinger her!

  25.09.2015:

  Alle vagter og frivillige opgaver er besat af Cup-crews, ingen hold har meldt afbud, dommerne er påsat, og varer fra sponsorer og leverandører er leveret. Kort sagt: SUS Håndbold er klar til at byde over 1.350 gæster velkommen til SUS Spar Nord Cup. God tilrejse i dag og i morgen. Vel mødt!

  23.09.2015:

  Det samlede 28 siders program for SUS Spar Nord Cup 2015 er klar til download ovenfor (programmet udleveres til alle hold ved ankomsten til stævnet).

  Plan for bustransporten mellem skolerne og de 11 haller både lørdag og søndag findes ligeledes nu til download. Se ovenfor.

  21.09.2015:

  Der er foretaget småjusteringer i spilleprogrammet i forhold til det foreløbig program, som blev offentliggjort her på hjemmesiden i torsdags. Nye versioner af spilleprogrammet både puljeinddelt og opdelt pr. hal er uploadet ovenfor. Der erkun tale om mindre ændringer af spilletidspunkter i forbindelse med, at spilletiden for U14 piger A er ændret til 2x15 minutter for holdenes hver seks kampe. Puljeinddelingen er uændret, og Vamdrup IF er genindtrådt i U10 piger B.

  Stævneinformation med alle oplysninger for de deltagende klubber ligger nu klar til download på linket overfor. Her findes alle nyttige adresser, oplysninger om bespisning og overnatning, aktiviteter under stævnet, turneringsafvikling og regler mm.

  Også puljeoversigt for holdene er klar til download (se ovenfor). Bemærk, at senest onsdag vil et samlet program med alle stævneinformationer blive offentliggjort her på siden og blive udsendt til alle deltagende klubbers kontaktpersoner.

  SUS Spar Nord Cup 2015 har fået sin egen Facebook-side. Følg her stævnet både før under og efter. Deltagere er meget velkomne til at lægge billeder, sjove oplevelser og andet fra stævnet på siden. Link til Facebook-siden findes ovenfor.

  20.09.2015:

  Så er planen for overnatningen ved stævnet klar.

  I Ullerslev indkvarteres følgende klubber: Team Favrskov, Svendborg HK, VSH 2002, HIK og Lund IF

  I Ørbæk indkvarteres følgende klubber: Folding-Brørup HK, Nyborg GIF, Egense-Rantzausminde, Vamdrup IF og SUS Håndbold

  I Langeskov indkvarteres følgende klubber: Greve Håndbold, Bagenkop IF, Sydals HK, Rødekro IF, Team Esbjerg HK, SGI Håndbold Esbjerg, DHG Odense, Ribe HK, Sydstjernen Åbenrå og Bov IF

  Bemærk, at der IKKE må medbringes ekstra store madrasser eller dobbeltmadrasser til overnatningen, og at tidligste ankomst fredag den 25.9. er fra klokken 18.

  Holdkort til udfyldelse og aflevering ved stævnet kan nu downloades ovenfor. Alle hold skal aflevere holdkort (ved ankomsten kan også fås holdkort til udfyldelse).

  17.09.2015:

  Spilleprogrammet for alle holdenes kampe ved stævnet er nu klar. Det er udsendt i dag til alle klubber, og kan ovenfor downloadses både som inddelt efter årgange/puljer og haller.

  Desværre har vi modtaget afbud fra et U10 pige B-hold. Derfor er der en ledig plads, hvis nogle af de deltagende klubber eller andre klubber har mulighed for et hold i denne række. Henvendelse omgående til mail@sus-cup.dk eller tlf. 27 118 138.

  I år har ikke mindre end 1.100 spillere og ledere ønsket overnatning og bespisning. Overnatningen foregår på skolerne i Ullerslev, Langeskov og Ørbæk, hvor der alle steder er to haller sammenbygget med skolerne. Imidlertid har en vandskade i den ene fløj på skolen i Ullerslev givet udfordringer, hvilket blandt andet er løst med børnehaven Vibereden, der er nabo til skolen. Bemærk, at der IKKE må medbringes ekstra store madrasser eller dobbeltmadrasser til overnatningen, og at tidligste ankomst fredag den 25.9. er fra klokken 18. En plan for overnatning bringes her på www.sus-cup.dk meget snart.

  Der er mulighed for gratis badeland og svømmehal (ligger ved Idrætsparkhallen i Nyborg), hvis holdets kampprogram tillader dette. Husk derfor evt. badetøj.

  Det komplette program med alle stævneoplysningerne vil i næste uge blive offentliggjort her på hjemmesiden, udsendt som pdf-fil til kontaktpersonerne for de deltagende klubber, og uddeles til hvert hold ved ankomsten.


  14.09.2015:

  Der er tilmeldt i alt 118 hold til SUS Spar Nord Cup 2015 fra ialt 27 klubber. Råskitsen til programmet forventes færdig på torsdag, og bliver udsendt til alle klubbernes kontaktperson, ligesom programmet vil kunne ses her på hjemmesiden.

  Der vil blive benyttet 11 haller til stævnets mange kampe (to haller i Ullerslev, Langeskov, Nyborg og Ørbæk samt Aunslevhallen, Vindingehallen og Idrætsparkhallen).

  Et rekordstort antal af holdene har ønsket overnatning og bespisning. Overnatningen foregår på skolerne i Ullerslev, Langeskov og Ørbæk. Alle tre steder er skolen sammenbygget med stedets to idrætshaller, og derfor er indkvarteringsforholdene optimale. Men der gøres allerede nu opmærksom på, at der IKKE må medbringes store luksusmadrasser eller dobbeltmadrasser til overnatning, af pladshensyn og ikke mindst i forhold til brandmyndighedernes regler.

  Lørdag og søndag fra klokken 10-16 vil der være gratis mulighed - hvis det passer ind i holdets spilleprogram - for at besøge Nyborg Badeland og Svømmehal, som ligger ved Idrætsparkhallen i Nyborg. Husk derfor evt. badetøj!

  Stævnets kontaktpersoner:

  • Spilleprogram, kampafvikling: Lene Jørgensen - 40 19 31 80
  • Økonomi: Marianne Kristensen - 28 35 08 67
  • Bespisning: Eva Jørgensen - 20 47 08 13
  • Overnatning: Jørgen Hedeager - 40 15 93 09
  • Transport: Marianne Larsen - 21 78 98 02


  07.09.2015:

  I dag udløber tilmeldingsfristen for spillere. Derfor bedes klubber, som endnu ikke har sendt tilmeldingen med spillerantal og størrelser på stævnetrøjer om at indsende denne til mail@sus-cup.dk meget hurtigt.

  Følgende klubber er tilmeldt SUS Spar Nord Cup 2015:

  Bagenkop IF, Bov IF, BR 66, DHG Odense, Egense-Rantzausminde, Folding-Brørup HK, GOG Håndbold, Greve Håndbold, HIK, Højby S&G, IF Stjernen, Kerteminde HK, Lund IF, Nyborg GIF, Ribe HK, Rødekro IF, SGI Håndbold Esbjerg, SUS Håndbold, Svendborg HK, Sydals HK, Sydstjernen, Aabenraa, Team Esbjerg HK, Team Favrskov Håndbold, Team Tved/Thurø, Tved G&I, Vamdrup IF, VSH 2002

  Klubberne vil modtage program for stævnet onsdag den 16. september.
  Bemærk for tilrejsende klubber: Indkvartering kan først foretages fredag den 25. september fra kl. 18.00.

  20.08.2015:

  Der er nu tilmeldt godt 120 hold fra klubber fra hele landet. Der er plads til cirka 130 hold ved stævnet, og derfor er det sidste chance for at sikre sig en plads ved stævnet.

  VIGTIGT: Da der har været meget stor interesse for at overnatte ved stævnet, er der derfor ikke længere mulighed for tilmedling for hold, som ønsker overnatning og bespisning. Interesserede hold med overnatning vil blive sat på venteliste.

  28.07.2015:

  Der er nu tilmeldt godt 70 hold fra klubber fra hele landet. Der er plads til cirka 130 hold ved stævnet, og derfor er der endnu god mulighed for at deltage, og i givet fald få alle klubbens U10, U12 og U14 hold med ved stævnet, hvis det ønskes.

  Men for at være sikker på plads ved stævnet, er det en god idé med snarlig tilmelding. Tilmeldingsblanket findes øverst på siden.

  Tilmeldingsfristen er senest den 30. august!

  Informationer til Cup crews (200 frivillige hjælpere)

  Udvalget bag SUS Spar Nord Cup har modtaget "Idrætsprisen 2015" i Nyborg Kommune - læs mere her!

  Hold i dag

  Nyheder

  Sponsorer

  Instagram