Trediepladser til drengene og dame ynglingene

I sæsonens sidste kampe i søndags i Ullerslevhallerne lykkedes for flere af SUS-holdene at sikre sig avancement i deres rækker. For tre af klubbens ungdomshold resulterede sejre alle i indtagelse af tredjepladsen.

Drenge elite A spillede lokalopgør mod Nyborg, og udover prestigen gjaldt det også æren at blive Fyns tredjebedste hold i denne sæson, idet begge mandskaber inden kampen havde hver 15 point. SUS startede bedst og kom foran 6-2. Føringen kom i fare ved 18-17, men en koncentreret indsats og storspil i målet af "Årets SUS'er" Frank Mikkelsen sikrede sejren på 21-18.

Også dame ynglingene spiller i elite A-rækken. SUS-holdet, der startede sæsonen med frafald men siden har stået flot sammen og spillet mange gode kampe, vandt over HF Svendborg med hele 18-8. Dermed endte holdet på tredjepladsen i Fyns bedste række.

Endelig nåede drenge B også op på 3. pladsen med en sikker sejr på 22-11 over Fraugde.


Med sejren i lokalopgøret i søndags over Nyborg på 21-18 slutter SUS-drengene som tredjebedste på Fyn i denne sæson. Her scorer SUS' Simon Søgaard i den spændende elite A kamp. (17.03)


Tilbage til forsiden