Opdateret den 19.12.08
Antal besøg: 

web site statistics

Officiel hjemmeside for SUS HÅNDBOLD. Hjemmebane: Ullerslevhallerne Fyn (se kort)

SENESTE NYT:

Volleyball og rødvin ved juleafslutningen

En gammel juletradition fik nyt liv torsdag aften i Ullerslev Kultur- og Idrætscenter, hvor seniorudvalget og herretrænerne i SUS Håndbold havde taget initiativ til en fælles juleafslutning for både seniorer, veteraner og ynglinge. (19-12) 

Herrerne vandt solidt over Assens

Uden at imponere blev det til hjemmesejr i fynsserien over nedrykkerne fra Assens. På torsdag gælder det næste runde i landspokalen – ude mod Allesø. (08-12) 

Ynglingene tabte vigtig kamp

Med nederlaget til TMS Ringsted skal resultaterne i sidste spillerunde mage sig for SUS' U18 drenge for at østligaen kan blive en realitet. (08-12) 

Kontingent skal betales NU!
Sidste frist for betaling af kontingentet for 1. halvsæson er overskredet, men desværre har en del SUS-medlemmer endnu ikke betalt raten. Sørg for at få det bragt i orden NU, inden der i givet fald må udsendes rykker med gebyr på 25 kroner. Det burde ikke være nødvendigt at belaste klubbens i forvejen travle, frivillige ledere med et sådant ekstraarbejde! (05-12)
 

SUS-avisen 
er udkommet 
mandag
den 8. december

Årets udgave af SUS Håndbolds præsentationsavis er trykt, og kan afhentes i hallen. Den 28 siders avis er udkommet til alle husstande i Ullerslev, Langeskov og Ferritslev postdistrikter mandag den 8. december. (08-12) 

3500 julekalendere udsolgt

Se alle tegningerne og gevinstlisten.  (5-12) 

Se alle seneste SUS-resultater samt tid og sted for kommende kampe under "Kamp-nyt"!
Yderligere oplysninger om indmeldelse, træningstider, kontingent m.m.: 
Heine Christiansen, tlf.30 70 00 01 - e-mail: hch@leasy.dk.