Herrerne vandt solidt over Assens

Efter den hærblæsende U18-kamp med især mange flotte Ringsted-angreb gik tempoet nogle takker ned i den efterfølgende herre fynsseriekamp i søndags i Ullerslev, hvor et middelmådigt nedrykket mandskab fra Assens HK var på besøg.

Holdene fulgtes adstadigt ad til stillingen 10-10, inden SUS-herrerne satte tingene på plads inden pausen til føringen 15-12. Den blev gradvist udbygget i løbet af de sidste 30 minutter til slutfacit 33-23 – i takt med Assens-spillerne tabte pusten.

Lasse Kok Hansen blev topscorer med 13 mål, Morten Wind scorede 6, Palle Sørensen og Jesper Bæk hver 4, Kim Rasmussen, Casper Grønnegaard og Michael Markvardsen hver 2, samt ynglingen Andreas Berg Jensen 1 mål.

Allerede torsdag aften spiller SUS-herrerne igen. Her møder holdet fynsserie-kollegerne fra Allesø HK på udebane i 4. runde af Nordea Cup – landspokalturneringen. Tidligere på sæsonen vandt SUS den tilsvarende kamp i turneringen sikkert i Allesøhallen, og derfor er chancerne for endnu en pokalkamp – måske mod et divisionshold – til stede, hvis spillet i de seneste kampe kan opgraderes.