Årets SUS'ere kåret


Ved afslutningsfesterne efter sæsonen er årets spillere i de enkelte årgange blevet kåret. »Årets SUS'er« blandt de voksne blev Helle Hansen. 


Ikke mindre end 100 SUS'ere deltog i årets festlige afslutningsfest for juniorer, ynglinge og seniorholdene. Det foregik i Skellerup Forsamlingshus, hvorfra billederne stammer.
Aftenens højdepunkt var kåringen af »Årets SUS'er« - en titel, der går til en person, som har ydet en ekstraordinær indsats for SUS Håndbold i den forløbne sæson, og i som oftest gennem mange sæsoner.
Det var også tilfældet i år, idet den ærefulde titel gik til Helle Hansen. Gennem mange år har hun været træner i minihåndboldafdelingen, og lige fra SUS Håndbolds start har hun selv spillet håndbold. Hun spillede i den forgangne sæson et par kampe på 2. damehold, som rykkede op i serie 2.
SUS-formand Marina Hansen overrakte pokal og blomster til Helle Hansen.
Også årets spillere på junior og ynglingeholdene blev kåret ved afslutningsfesten (se listen nedenfor).

Puslinge drenge
To dage forinden, tirsdag den 15. april, markerede puslinge drenge sammen med deres forældre og trænere, at vintersæsonen 2007/2008 nu er slut. Det foregik dels i hallen og dels i Kultursalen. I hallen blev der spillet volleyball, med sort plastic på nettet. Det gav mange sjove episoder og dermed gode grin blandt både store og små. Og efter en times tid blev familierne Ørbech, Kirk Henriksen, samt ”tilløbende børn” kåret til turneringsvinder!
I Kultursalen fik Eliteholdet overrakt Fynsmestre t-shirts af klubben. 
Og derefter var det tid til kåringen af Årets SUS’er (se billedet)

»Årets SUS'ere« for sæsonen 2007/2008:
Seniorer og ledere: Helle Hansen
Dame ynglinge Elite B: Marlene Hansen
Herre ynglinge liga: Jesper Ubbesen
Dame junior B: Maria Nielsen
Herre junior liga: Jacob Lindemann
Herre junior A: Mathias Larsen
Pige A1: Camilla Vitton Dyrehauge
Pige A2: Mette Storm Jensen
Drenge Elite A: Thomas Rabølle Nielsen
Drenge B: Andreas Jensen
Puslinge piger A: 
Puslinge piger B: Line Hedeager
Puslinge drenge Elite: Benjamin Pedersen
Puslinge drenge A1: Andreas Johansen
Puslinge drenge A2: Martin Frederiksen
Lilleput piger A: Camilla Aleksandrovietz.
Lilleput piger B:
Lilleput drenge Elite: Kasper Larsen
Lilleput drenge B: Mikkel Corydon



Årets SUS'ere på junior- og ynglingeholdene blev kåret ved afslutningsfesten i Skellerup af deres trænere. Fra venstre herre juniorerne Jacob Lindemann og Mathias Larsen samt Marlene Hansen fra dame ynglingeholdet og Maria Nielsen fra dame junior.



På puslinge drenge hold A1 valgtes Andreas Johansen (til venstre) til »Årets SUS'er«. På hold A2 blev Martin Frederiksen kåret (til højre), og på Elite holdet blev Årets SUS’er Benjamin Pedersen (i midten).

Billeder fra afslutningsfesten







Årets SUS'ere kåret blandt pigerne og drengene



I fredags afholdt SUS' pige- og drengespillere deres afslutningsaften i Kultursalen i Ullerslev Kultur- og Idrætscenter. Årets SUS'ere blev (fra venstre) Mette Storm Jensen, Andreas Jensen, Thomas Rabølle Nielsen og Camilla Vitton Dyrehauge. 


Arrangementet var for de to pige- og to drengehold. Tre af holdene spillede tidligere på aftenen deres sidste turneringskamp. Kl. 21.00 var der fællesspisning. Efter spisningen var der forskellige selskabslege. Hvem har den største storetå - Rene, Michael eller ”Kræller”? Hvem kan tage flest armbøjninger – Line, Andreas eller Thomas? Nogle piger skulle med bind for øjnene føle på drengenes ben! Om Mads Ø. voksede sine ben eller bare har dameben vides ikke!

Efter ”legene” var det tid til kåring af Årets SUS´er. 

For Drenge Eliteholdet blev Thomas Rabølle Nielsen kåret. Træner Klaus Rydal sagde følgende i forbindelse med ”overrækkelsen”:
Kriterierne for at blive årets SUS'er er for mig bl.a. at man er en god kammerat ikke blot overfor sine nærmeste holdkammerater, men i forhold til alle i og omkring håndbolden. At man tager sin håndbold seriøst og passer sin træning, ingen ”tynde” afbud. Det er kriterier, som faktisk alle på Drenge Eliteholdet har levet op til. Derfor har det også været svært at finde frem til, hvem der skulle hædres med titlen som Årets SUS´er. 
- Jeg kom i sidste øjeblik ind fra sidelinjen som træner til denne sæson. Jeg har bestemt ikke fortrudt, at jeg tog opgaven til mig. I har været en fornøjelse, at arbejde med, sagde træner Klaus Rydal videre.
- Min beslutning om hvem der skal være Årets SUS'er har jeg truffet ud fra en sportslig betragtning. Den spiller som valget er faldet på, er ifølge min vurdering, en spiller der i årets løb har udviklet sig rigtigt meget. Jeg tror ikke, at spilleren har scoret så mange mål i tidligere sæsoner, som det har været tilfældet i denne sæson. Forsvarsmæssigt har spilleren også løst en vigtig opgave. Endelige er forrige sæsons »unode« med at lade sig forstyrre under træning og kamp, når »attraktive jenter« strøg forbi på sidelinjen til dels lagt til side. Årets SUS'er er: Thomas Rabølle Nielsen - stregspiller på Drenge Elite. Thomas har trods sin spinkle statur gjort det godt som stregspiller og er som en rigtig »SUS-kammerat« et eksempel til efterlevelse. Til lykke med det Thomas.

2. drengehold, som i år har spillet i A-rækken, stod trænerne Michael Hedeager og Christian Rosengaard for. De sagde:
- Det at blive årets SUS’er er en stor titel, men derfor behøver man ikke at være en stor spiller af størrelse. Årets SUS'er for 2. drenge er en spiller, der altid har passet sin træning, hvis altså ikke lige skader har holdt ham væk. Han er en spiller, der altid har været klar til at lære, og han er derfor ikke bange for nye udfordringer. Den manglende størrelse er dog pokkers irriterende. »Nu må jeg da snart begynde at vokse«, har han tidligere sagt. Yderst berettiget blev årets SUS’er for 2. drenge: Andreas Jensen. 

Pigerne
For pigernes vedkommende blev der tak for et super godt år som startede allerede 1. maj med sommertræning - og at René glædede sig til at fortsætte med mange af pigerne næste år som dame junior spillere. Charlotte sagde derimod tak for denne gang, da hun næste år skal træne pige puslinge.
René sagde endvidere, at det i år havde været svært at finde en »Årets SUS'er«, da hans holdning altid er, at ingen er større end holdet, og at alle skal kunne undværes, selvom det kan gøre ondt.
De to trænere Charlotte og René har løbende evalueret om, hvem der skulle have prisen som Årets SUS'er på de to pige A hold og var kommet til følgende to spillere, og da de i fredags så skulle overrække prisen (en trøje med påtryk »Årets SUS'er«, sagde de:
Hold 1 - den spiller, som i år skal have prisen, er en spiller, der har været i tæt kapløb med et par andre - hun har vist sig som en social god veninde, der kan snakke godt med hele hendes hold - hun viser vejen frem med hensyn til, at man kommer for at træne og ikke kun blive trænet - hun har selvtrænet hendes kondition sammen med nogle af hendes medspillere (frivilligt) - for hold 1 har hun deltaget i alle årets 72 træningspas og spillet holdets 46 kampe. Det er samtidig andet år i træk, hun aldrig har meldt afbud. Som spiller er hun holdets fjerde mest scorende i sæsonen og har en stor andel i, at holdet altid er det hold med mindst mål imod til sæsonslut.
Tillykke til Camilla Vitton Dyrehauge for titlen som »Årets SUS'er« på hold 1! 
Hold 2 - den spiller, som skal have prisen for hold 2, er en pige, som altid er et godt eksempel på godt humør - hun møder op til træning med et stort smil, og hun forlader træning igen med et stort smil - endvidere har hun vist sig som en rigtig SUS'er, der tager godt imod nye spillere og hurtigt får dem til at falde til - hun har været fleksibel angående at bytte plads, og selvom hun været den spiller, der har været mest i gulvet igennem sæson, har hun aldrig givet op - tillykke Mette Storm Jensen! 

Efter kåringen af årets SUS´er blev der hygget og nogle underholdt med Karaoke! En hyggelig aften sluttede kl. 23.30.

Se de mange billeder fra pige- og drengeafslutningsaftenen: 



































Tilbage til forsiden