Ynglinge klar til divisionen

For andet år i træk spiller SUS Håndbold i landets fineste række

SUS Håndbold spiller også i den kommende sæson i herre ynglingenes øst-division. Det blev en kendsgerning i weekenden efter den tredje og afgørende kvalifikationsrunde om de 12 pladser i den højst rangerende række øst for Lillebælt (vest-divisionen tæller de 12 bedste jyske hold).

Sidste år debuterede SUS-ynglingene i øst-divisionen. Selv om det blev til en sidsteplads havde holdet stor ære af sæsonen. Flere kampe mod topholdene blev tabt knebent, og de fleste husker nok den sidste kamp, hvor SUS hjemme nedsablede Gladsaxe/HG med 12 mål.

Mange af spillerne er nu blevet andet års ynglinge, og de vil i den nye sæson havde gavn af erfaringen fra sidste sæsons divisionskampe. Det kom allerede til udtryk ved kvalifikationskampene, hvor især den sidste runde i den forgangne weekend i Humlebæk gav gode løfter forud for den anden sæson i divisionen.

Her blev tre ud af fire kampe vundet, heriblandt den afgørende mod hjemmeholdet Kvik Humlebæk. I den sidste kamp mod Slagelse vandt SUS med to mål, og dermed kunne nogle glade men trætte spillere sammen med deres trænere Klaus Rydal og Hans Hansen samt 1. holdstræner Keld Hermann, som også var taget med over Storebælt for at hjælpe holdet det sidste stykke mod divisionen, vende tilbage til Fyn og til en velfortjent sommerpause efter en meget lang sæson.

Men snart starter træningen igen for den smalle trup på foreløbig kun 10 spillere. Imidlertid håber man, at nye spillere med lyst til divisionshold dukker op, når forberedelserne til vinterens store opgave mod de stærke modstandere fra navnkundige klubber som Virum-Sorgenfri, Team Helsinge, Ringsted, GOG, DHG, igen starter.


Tilbage til forsiden