50 personer havde taget imod invitationen fra SUS Håndbolds sponsorudvalg til en aften med vinsmagning på Biskopstorp Hovedgård ved Skellerup den 5. maj. Og de fik en oplevelse i de smukke rammer på gården og den tilhørende butik med møbler og gaveartikler.

Efter deltagerne var ankommet - heraf en flok på den arrangerede fælles cykeltur fra Ullerslev - bød stedets ejer Lars Kronshage Rasmussen velkommen i den store have bag hovedbygningen. Han fortalte om hovedgårdens historie og om landbrugsdriften på de tilhørende 200 hektar.

Dertil var der rundvisning i Colonial House, som Sofie og Lars Rasmussen har indrettet i gårdens længer. Her findes et stort udvalg af møbler fra Orienten og udvalgte europæiske møbelhuse samt et væld af spændende effekter og gaveartikler.

Den efterfølgende vinsmagning, der var arrangeret af SuperBrugsen, Ullerslev, foregik ligeledes i Colonial House. Her førte vineksperten Bent Albertsen, Middelfart, de mange deltagere ind i vinens forunderlige verden på hans spændende og samtidig humoriske facon.

Inden formanden Torben Nielsen kunne takke Sofie og Lars Rasmussen, uddeler Flemming Jakobsen og aftenens underholder Bent Albertsen for et perfekt arrangement, blev der serveret et veldækket ostebord - som akkompagnement til aftenens to sidste vine. 



Tilbage til forsiden