Klub-Nyt: 3. januar 2000:

Ungdomsudvalg på plads

Som tidligere annonceret har man i SUS valgt at nedsætte et ungdomsudvalg for junior og ynglinge årgange. Dette for at sikre at de unge får mere indflydelse i klubben. Udover at få hørt deres meninger og ønsker, er det også meningen at det nye udvalg skal medinddrages i de arbejdsopgaver/arrangementer, der er i klubben. Kort sagt: Udvalget skal være tillidsrepræsentant for deres kammerater. 

Medlemmer i ungdomsudvalget er fra herre ynglinge holdet, Theis Poulsen, dame ynglinge, Mette Kongegård, herre junior Jesper Bæk og dame junior, Pernille Jepsen. Desuden er sportschef Allan Thomsen tilknyttet udvalget sammen med Louise Ipsen og Torben Poulsen fra bestyrelsen.

Blandt de nye tiltag vil være forældremøder for at få en bedre kontakt og få dem mere med i klubbens arbejde og udvikling.

Træner/leder møder værksættes også i det nye år. Også her gælder det om at få den rette kommunikation alle imellem.

Om afslutningsfester vil der blive nedsat et udvalg, der sikre gode afslutninger/fester og hvad der måtte være, for de 4 ungdomsårgange.

Chips og Jolly er et arrangement, som FHF stabler på benene. Dette tager netop sigte på ungdommens indflydelse på deres klub. I SUS Håndbold vil der blive arbejdet på at få stablet et sådant arrangement op i det nye år.

Eventuelle gode forslag og andet til ungdomsudvalget kan sendes til sportschef Allan Thomsen på denne adresse: Suschef@forum.dk.


Tilbage til forsiden