Allerede her pr. den 20. marts 2001 er de fleste brikker om trænerpåsætningen til den nye sæson 2001/2002 på plads. Læs her om de enkelte hold:

Træneroversigt sæson 2001/2002

Herre Ynglinge: Træner bliver Thomas Wind. Vi råder pt. over 14 mulige spillere og får vi alle i gang, forventer vi at tilmelde os kvalifikationsspillet til Eliterækken.

Herre Junior: Træner Bo Pedersen og Theis Poulsen. Vi råder pt. over 8 mulige spillere, Her håber vi på, at nogle af de "gamle" starter op igen og at der komme lidt tilgang. Er dette tilfældet, skal også Herre Junior tilmeldes kvalifikationsspil til Eliterækken.

Drenge: Træner Klaus Rydal og hjælpetræner Jacob Drøche. Ligeledes vil Erik Hansen arbejde med i kulisserne. Truppen består af 12 talentfulde spillere, og der forventes lidt tilgang. Holdet skal tilmeldes kvalifikationsspil til Eliterækken.

Puslinge Drenge: Her er der desværre ikke truffet nogen aftale med en træner, der arbejdes på højtryk, og sidder du med et muligt emne, ja måske dig selv, så kontakt undertegnede. Truppen tæller pt. 11 spillere og forventes tilmeldt i A-Rækken.

Lilleput Drenge og Piger: Træner Helle Riget og hjælpetræner Gitte Markvardsen skal lede en trup på de nuværende 15 spillere (1991) + dem, der kommer op fra mini afdelingen, godt på vej til deres videre færd som håndboldspillere i SUS. Også her ventes, at flere nye spillere starter til sæsonsstarten.

Miniafdelingen: Her er vi indtil videre på bar bund, hvad angår træneremne, Der er dog en flok dejlige unger, der bare venter på at bliver trænet, så klubben skal nok finde dig. Men også her gælder det, at hvis du selv kunne tænke dig at træne, eller kender en, så kontakt sportscheferne.

Dame Ynglinge: Heine Christiansen skal stå i spidsen for pt. 10 spillere, der selvfølgelig skal tilmeldes kvalifikationsspil til Eliterækken.

Dame Junior: Heine Christiansen er i første omgang ansvarlig for denne afdeling. Truppen er her lidt smal, men vi håber at kunne få nogle flere i gang. Et par stykker har da også vist deres interesse fra en af omegnsklubberne. Vi forventer, de skal tilmeldes A-rækken.

Piger: Anne Mette Christensen og Line Rasmussen fortsætter deres allerede flotte arbejde med truppen, der pt. tæller 12 spillere. Holdet vil formentlig blive tilmeldt i A-rækken.

Puslinge piger: Marianne Larsen bliver træner for foreløbigt 6 spillere + dem, der kommer op fra lilleputafdelingen. Umiddelbart skal holdet starte i B-rækken, men lad os nu se.

Dette var hvad der pt. er aftalt med hensyn til den kommende sæson på trænerfronten i ungdomsafdelingen. Det er meningen, der skal kobles voksne ledere på i alle afdelinger. Ordningen med, at en af klubbens førsteholdsspillere skal tilknyttes et ungdomshold, vil også i den kommende sæson blive iværksat.

Herre Senior: Her er Ole Andersen på plads som ny førsteholdstræner. Hans Hansen er der lavet aftale med om at være udskiftningsleder. Der forhandles lige nu med Jan Jakobsen om at træne klubbens 2 hold. Jørgen Tegl tager endnu en tørn med ansvaret for klubbens øvrige seniorer. Holdleder Carsten Bæk forsætter ligeledes sit arbejde omkring 1. holdet.

Dame Senior: Carsten Gårdmand går ind i sin anden sæson for Danmarksserie-damerne, og Linda Kristiansen tager en tørn mere med 2. holdet. Her er Henning Caspersen blevet tilknyttet som holdleder og hjælpetræner. Bent Markvardsen bliver igen ansvarlig for øvrige senior, hvor vi forventer at have to hold. Holdleder Dorthe Jensen forventes at fortsætte sit succesfulde arbejde med 1. damehold.


Tilbage til forsiden