Til julestævne i Tommerup



Mellem jul og nytår var flere af børneholdene fra SUS til julestævne i Tommerup. 

Puslinge piger skulle spille deres første kamp allerede kl. 9.44 mod Tommerup 2, så vi skulle tidligt hjemmefra for at nå til Vissenbjerghallen i tide. Kampen startede godt, og selvom det var længe siden, vi har haft en seriøs træning uden julehygge og lignende, havde ingen af de 9 piger, der var med, glemt hvordan man spiller håndbold. I turneringskampene har vi haft Line og Eva Marie på mål, men pludselig kunne Janni også tænke sig at prøve pladsen mellem stængerne. Det fik hun lov til i den første kamp, til stor jubel blandt puslinge drengene, der var publikum, inden de selv skulle spille. Da både Line og Eva Marie spiller fremragende ude i marken, havde de ikke noget i mod at overlade pladsen i målet til talentet Janni, der aldrig har stået på mål før denne kamp. 

Vi vandt den første kamp 7-3, og der var stor jubel. 

Pigerne var i godt humør, selvom der var 3½ time til vi skulle spille den næste kamp. I løbet af de timer skulle puslinge drenge spille hele to kampe, så der var heppekor og bølge fra pigerne for at hjælpe. 

Vi brugte også ventetiden på at se to andre hold, vi skulle spille mod, og vi kunne se, at vi ville få kamp til stregen. Det fik vi også. Vi kæmpede en vis legemesdel ud at bukserne, men vi må indrømme, at de var bedre end os og tabte til Vamdrup 11-7. Humøret dalede en smule, og det hjalp ikke spor, at der næsten var tre timer til næste kamp. 

Da vi havde set drengenes sidste kamp, og der stadig var over to timer til vi skulle spille, gik de fleste ud og legede med sne. Tiden sneglede sig af sted, og vi begyndte at regne på, hvordan vi kunne komme i finalen. Vi skulle bare vinde den sidste kamp med 12 mål. Dette kom desværre ikke på tale. 

Vi dækkede hammer godt op, men fik alligevel ørerne i maskinen. Trods nederlaget ødelagde det ikke humøret hos pigerne, og de skyndte sig i bad for det havde været en lang dag. Trods de lange ventetider var det en stor succes at være til julestævne i Vissenbjerghallen.



Tilbage til forsiden