Vellykket påsketur til Tjekkiet

Igen i år var SUS’ere i påsken på tur udenlands for at spille håndbold. 32 spillere og ledere, fordelt på dame- og herrejunior, samt dameynglinge, tilbragte påsken i Pilsen i Tjekkiet. Turen begyndte skærtorsdag den 8/4 kl. 19.00 ved Ullerslevhallerne og efter godt 16 timers buskørsel svingede bussen fredag kl. ca. 11 ind foran kostskolen, hvor holdene skulle indkvarteres og bo de kommende dage. 

Indkvarteringen på 12 ”luksuriøse” 3-mands værelser tog noget tid, men først på eftermiddagen blev der tid til at udforske byens indkøbsmuligheder, og der gik da ikke lang tid, før man fandt den nærmeste McDonalds - da menuen (mod forventning) ikke bød på dansk mad!

Hen på aftenen inviterede dameynglinge til samvær på tværs af holdene, hvilket gjorde at fredagen sluttede med noget, der lignede dansk hygge.

Lørdag og søndag stod den på håndbold for alle tre hold, og turneringen bød på flere spændende opgør for alle hold. Damejunior spillede en flot turnering og sluttede som nr. 5 ved at besejre Års fra Danmark i sidste kamp. Herrejunior sluttede på en flot 3. plads, ligeledes ved at besejre Års, og fik dermed delegationens eneste pokal med hjem. Glæden over pokalen var stor - selvom man måske i truppen følte, at man burde have gået hele vejen. Til sidst sluttede dameynglingene - ja… - sidst, og SUS-delegationen stiller sig da også uforstående overfor, hvorledes de undgik en af fairplaypokalerne, da de »lod« alle hold besejre dem.

Præmieoverrækkelsen fandt sted søndag aften, og pokalen blev modtaget i lysshow og behørigt fejret til den efterfølgende fest.

SUS-holdene forlod festlighederne omkring kl. 01.00, og umiddelbart herefter begyndte hjemturen mod Danmark i en meget stille bus. 32 trætte spillere og ledere var igen ved Ullerslevhallerne mandag eftermiddag kl. 15.30 og endnu en vellykket udenlandstur var til ende…

Tilbage til forsiden