Over 50.000 kroner i overskud ved pinsefest 

Mange fester er i tidens løb blevet afholdt i Ullerslevhallen - med mange forskellige orkestre og kunstnere. Men det kan vist godt fastslås, at Sweethearts overgik alt og alle, da Pernille Højmark og hendes orkester fyrede den ene dansktop-slager af efter den anden foran 630 ellevilde festdeltagere pinselørdag! 

Det blev en fest på "kogepunktet", som de fleste nok sent vil glemme! Ikke alene var temperaturen denne herlige sommeraften høj i Ullerslevhallen, men stemningen gjorde også sit til, at graderne steg endnu nogle trin i aftenens løb. 

Med præcision med den lækre menu fra Ryslinge Forsamlingshus fortæret som første programpunkt, med fornem musikledsagelse af orkestret "On location". De fortsatte med inspirerende toner til dansen, inden dansen gik i stå, da Sweethearts tonede frem på scenen. 

Med svingende arme og bølgende svedige kroppe var dansegulvet med ét omdannet til en kulisse, som ved de hedeste rockkoncerter. Det var ganske enkelt SUPER-fedt! 

Alt klappede ved arrangeret, og det kan naturligvis først og fremmest tilskrives en kæmpeindsats fra Kloakudvalget side. I måneder har disse syv, garvede udvalgsmedlemmer forberedt dette store arrangement, og sammen med deres koner, og omkring 40 frivillige hjælpere fra SUS Håndbold, SUB Ullerslev og Skellerup SG&I - foreninger, som alle får del af overskuddet i Kloakken - blev aftenen afviklet uden problemer og til alles tilfredshed. 

Økonomisk set blev det også en kæmpe succes, idet Kloakken regner med et overskud på godt 50.000 kroner, når det hele er gjort op.


Tilbage til forsiden