40 trænere og ledere til "Store SUS-dag"

Med trænere til alle hold er SUS Håndbold godt rustet til den kommende sæson. Ikke mindre end 40 trænere og ledere var i lørdags samlet til "Store SUS-dag" i Ullerslevhallen for at planlægge den kommende sæson. Her fik de massevis af informationer, træningslære, motorik og skadesbehandling, og dagen sluttede med en debat om den aktuelle status.

Ligesom mange andre foreninger kniber det med at fastholde børn og unge. Derfor tages der nu en række initiativer i lokalområdet, blandt andet på skolerne og institutionerne, for at gøre opmærksom på vigtigheden af at blive rørt og være med i et holdfællesskab og i en klub.

Medens ungdommen kun lige er startet på træningen, så har såvel herrerne som dame senior har været i gang længe, og for begge holds vedkommende er der en del ændringer i truppen. En del "gamle" er stoppet eller har trappet ned, mens der i begge afdelinger er kommet nyt til, såvel udefra som fra klubbens ynglingeafdeling. Mens det umiddelbart ser rigtig godt ud for damerne med over 25 spillere i 1.-2. holdstruppen, har fremmødet her i sommervarmen været noget mindre hos herrerne. 

- Gældende for begge afdelinger er dog, at en målmand eller to og et par markspillere ville være særdeles velkomne, hvilket selvfølgelig alle er, siger sportschef Allan Thomsen.

Han nævner, at ungdomsmæssigt er der tilmeldt hold i herre og dame ynglinge eliterækken. Her har man første omgang valgt at supplere op med klubbens juniorer, men klubbens mål er at skaffe fundament for også at kunne stille hold også i juniorårgangene. 

Drenge og Pige A, puslinge drenge og piger er også tilmeldt den kommende turnering. Lilleput og minierne er så småt ved at komme i gang, men også her har de erfarne trænere plads til flere.
Blandt programpunkterne for de 40 SUS-trænere og ledere ved "Store SUS-dag" i Ullerslevhallen var en træningslektion med klubbens dametræner Carsten Gårdmand og hans ikke mindre end 25 damespillere i 1.-2. holdstruppen.
Der var også motorik på programmet ved "Store SUS-dagen".
Trænere og lederne i SUS Håndbold står sammen!
Klubbens mange pokaler blve pudset på SUS-dagen!
Klubbens status og fremtid blev indgående 
drøftet på SUS-dagen.

Tilbage til forsiden