Ny struktur i SUS Håndbolds organisation

SUS Håndbold står lige som de fleste andre frivillige idrætsforeninger foran store udfordringer. Ikke mindst kræver den nye kommunalreform tilpasninger, ligesom leder- og trænerrekruttering og i det hele taget dagligdagen i en forening med mange medlemmer kræver mange ressourcer af ledelsen.

Senest har SUS Håndbold oplevet en vanskelig sæsonstart for de voksne hold, medens børne- og ungdomsafdelingen har markante fremgange i alle årgange og sprudler af liv og aktivitet.

For at kunne få seniorafdelingen på rette spor igen og som opbakning til børne- og ungdomsholdene har man i ledelsen foretaget nogle ændringer og samtidig oprettet udvalg, som skal varetage det daglige arbejde omkring dels børneafdelingen, ungdomsafdelingen og seniorafdelingen (se listen over udvalgene).

I bestyrelsen er Torben Nielsen indtrådt som ekstra medlem, og han har nu afløst Heine Christiansen som foreningens formand. Torben Nielsen er om nogen kendt med opgaven, idet han fra 1994 indtil sidste år var foreningens formand. Altså i hele perioden, hvor SUS Håndbold på mange fronter havde en markant udvikling. Desuden har Torben Nielsen lige siden 1991 været formand for klubbens aktive sponsorudvalg.

Ændringen betyder, at Torben Nielsen ud over at stå i spidsen for bestyrelsen også vil varetage klubbens interesser i blandt andet det nye idrætssamvirke i den kommende storkommune. Samtidig vil Heine Christiansen nu i højere grad kunne varetage arbejdet på det sportslige område, ikke mindst omkring seniorholdene, hvor der har været et større medlemsfrafald.

- Vi håber nu, at vi kan få styr på organisationen og se fremadrettet, således vi får glæde af den store talentudvikling, som SUS Håndbold har været kendt for igennem mange år. Og jeg håber inderligt, at både spillere, ledere, forældre og alle øvrige med tilknytning til klubben vil bakke op og hjælpe med til, at udviklingen i SUS Håndbold kan fortsætte til gavn og glæde for områdets sportsinteresserede, siger klubbens nye formand, Torben Nielsen. 

Børneudvalg
Sonja Hedeager (Børneansvarlig, bestyrelsesmedlem)
Helle Hansen (træner)
Susanne Knudsen (træner)
Frank Mikkelsen (træner
)
Ungdomsudvalg
Linda W. Kristensen (Ungdomsansvarlig, bestyrelsesmedlem)
Pia Ø. Aleksandrovietz (træner)
Erik Hansen
Simon Søgaard (spillerrepræsentant, HY)
Lykke Kjær Skov (spillerrepræsentant, DY)
Denise Innosenti (spillerrepræsentant, DY)
Cecillie Erbs (spillerrepræsentant, DJ)

Seniorudvalg
Vibeke Thybo Bramm (Senioransvarlig, bestyrelsesmedlem)
Heine Christiansen (bestyrelsesmedlem)
Annette Tusgaard 
Morten Wind 
Chris Bauer


Tilbage til forsiden