Strandhåndbold med succes

Lørdag den 9. juni var, der strandhåndbold på Nyborg Badestrand og som altid var SUS-Håndbold repræsenteret, denne gang med et damejuniorhold, dame senior i B-rækken og herresenior i A- og DM-rækken.

I dagene op til stævnet havde vejret ikke ligefrem været til strandhåndbold, men traditionen tro - blev stævnet afviklet i det skønneste sommervejr. De første kampe blev fløjtet i gang klokken 10.00 og båede Herre og Damer indledte med sejre. Dame junior måtte se sig slået to gange inden det endelig blev til en sejr hen på eftermiddagen, hvor stævnet med tre kampe var slut for deres vedkommende. Damerne fortsatte ufortrødent og gik fra sejr til sejr - helt til finalen og her sejrede holdet endnu engang hvorved de gjorde sig fortjent til en T-shirt overrakt af vores egen sportschef Allan Thomsen, der dog i dagens anledning havde sin FHF kasket på! 

Herrerne var ved en fejl tilmeldt i to rækker selvom, de kun stillede med et hold, hvilket resulterede i at de stort set var på banen uafbrudt - de spillede sig i finalenpuljen af DM-stævnet, hvor der var henholdsvis 5000 kr. og 2500 kr. til nummer 1 og 2. I Finale puljen måtte SUS-herrerne dog se sig slået af FIF og Vrold/Skanderborg.

Som et plaster på såret vandt herrerne A-rækken og fik dermed også T-shirts af sportschef Allan Thomsen.

En hyggelig dag ved stranden sluttede for de sidstes vedkommende omkring 18.30 efter godt 8 timer i solen.

Tilbage til forsiden