SUS på stranden 

I gamle dage hyggede håndboldspillere sig om sommeren med turneringer og stævner på græsbaner. Det er i dag helt yt - i stedet er strandhåndbold blevet in.

I bare tæer og på håndboldbaner med specielle mål med tilpassede spilleregler foregår nutidens sommerhåndbold i strandkanten - tilsat en masse hygge, høj musik og gerne solskin fra oven.

Sådan var rammerne i lørdags, hvor fire hold fra SUS Håndbold var blandt deltagerne ved det store årlige stævne på Fyns Badestrand ved Nyborg. Både damerne og herrerne har været med i alle fem år, hvor turneringen har været afholdt (i øvrigt i bagende sol alle årene), og derfor er spillerne så erfarne i det særegne håndboldspil, at de deltager i landets bedste række (DM-rækken). Dog var målet Frank Mikkelsen fra juniordivisionsholdet debutant i spillet - han klarede opgaven flot mod seniormodstanderne, der for nogles vedkommende tilmed var DM-vindere! 

Derfor var damernes modstandere i sandet blandt andet HF Odense - med den tidligere SUS-spiller Mette Jensen på holdet. Herrerne spillede mod de nykårede danske mestre fra GOG, hvor det efter omkamp blev et etmåls nederlag i 1. halvleg og nederlag på tre mål i anden halvleg.

Ingen af SUS Håndbold vandt deres puljer, men alle havde en herlig og varm dag på stranden i Nyborg.



Tilbage til forsiden