SUS på stranden!

Tre SUS-hold var lørdag den 8. juni draget til Fyns Badestrand i Nyborg for, på en perfekt solskinsdag, at spille strandhåndbold. 

SUS stillede med et damehold, et dame-ynglingehold (dog tilmeldt i damerækken), samt et herre-hold, der havde vundet stævnet de to foregående år. 

Der blev mange spændende og intense kampe til alle tre hold, og den specielle regel i strandhåndbold om "contra-straffe" var i brug flere gange, hvor holdene havde vundet hver sin halvleg. Desværre for dame-ynglingeholdet måtte de efter to flotte sejre i dame b-rækken se sig besejret i den afgørende puljekamp på netop straffekast og dermed sluttede eventyret umiddelbart inden finalekampene.

Dameholdet leverede også spændende kampe, men desværre for dem blev det denne gang ikke til en topplacering. 

Til sidst var der herreholdet, der efter en dårlig start, med et nederlag til tidligere SUS-træner Keld Hermans tropper fra Østfyn, fik tre sejre på stribe, og igen i år kunne iklæde sig en t-shirt, som bevis på sejren i rækken. 
Efter en 7-8 timer kunne spillere og tilskuere omkring kl. 17.30 drage hjem fra en hyggelig SUS-dag ved stranden - godt røde og solskoldede! 

Tilbage til forsiden