Sportchef takker af

Med afslutningen af den flotte vintersæson er det samtidig tiden for, at sportcheferne i SUS Håndbold, Sonja Hedeager og Allan Thomsen, som allerede meddelt stopper deres virke - for at blive afløst af Carsten Gårdmand Nielsen. 

Allan Thomsen skriver:

Fire spændende og udfordrende sæsoner er det blevet til i SUS Håndbold. Jeg ville meget gerne have arbejdet videre i klubben, men har pga. arbejde ikke mulighed for at udfylde de roller, jeg var tiltænkt.

Jeg vil dog forsat fremover følge spændt med i, hvad der sker i klubben, og mon ikke jeg også vil slå noget af tiden ihjel i Ullerslevhallerne.

Umiddelbart skal jeg ikke fremover lave noget indenfor håndbold. Dog vil jeg i en eller anden udstrækning hjælpe BR66, der har jo pt. ophørt samarbejdet med Team BRIF, idet mine børn spiller håndbold i Langeskov. Så det bliver her, jeg skal lægge min arbejdskraft.

Ellers skal der lyde en tak til jer alle i SUS Håndbold for samarbejdet i de år, jeg har været hos jer. Det har været både spændende, lærerigt og varmt.

Slutteligt skal lyde en stor ros til bestyrelsen for at handle, som de gør. En stadig udvikling i klubben danner basis for udfordringer og dermed rammer for sund fritidsbeskæftigelse. En udfordring, jeg meget håber I vil prøve kræfter med og støtte op om og glæd jer: Gårdmand bliver om nogen anden en god indpisker hos jer!

Held og lykke fremover
Allan Thomsen


Tilbage til forsiden