Fyrre smagte på vin i Hindemaes hyggelige kælder

Omkring fyrre SUS-sponsorer havde taget imod indbydelse fra sponsorudvalget til at besøge Hindemae og deltage i vinsmagningen torsdag aften den 1. februar. Desværre indløb der i sidste øjeblik adskillige afbud fra influenza-ramte deltagere, som ellers også var tilmeldt.

Louise og Nick Messmann bød velkommen på herregården, hvor der nu afholdes 4-6 årlige kunstauktioner i de herskabelige lokaler. Aktiviteter fra såvel ind- som udland udbydes til salg, og til hver auktion strømmer folk til fra hele landet. Parret håber, at også mange lokale vil deltage, idet der masser af gode køb at gøre blandt de 6-700 effekter, som hver gang sættes under hammeren.

Den efterfølgende præsentation og smagning af dejlige vine foregik i det hyggelige kælderlokale på herregården. For gennemgangen stod en vinekspert fra firmaet Amka Vine i Randers i samarbejde med Aktiv Super, Ullerslev.

I alt ni forskellige vine fra spændende, nye vinlande som Portugal, Sydafrika, Australien og Argentina blev præsenteret for deltagerne.

Aftenen sluttede med servering af et ostebord, sponseret af Aktiv Super og Ullerslev Mejeri.

SUS-formand Torben Nielsen afrundede med at takke for den store interesse for arrangementet, sammen med en kort gennemgang af den aktuelle status i SUS Håndbold.

På billederne ses nogle af deltagerne ved det vellykkede arrangement i de herlige omgivelser.







Tilbage til forsiden