Håndboldskole i Ullerslev

98 børn & unge samt 25 ledere fra Langtved og SUS havde i Uge 26 en skæg og spændende Håndboldskole i Ullerslev, hvor der blev trænet tekniske detaljer spillet håndbold både udendørs og indendørs. 

Træningen var tilrettelagt efter børnenes alder og kunnen, den var delt op i 3 aldersklasser hvor deltagerne kunne tumle og udvikle deres tekniske færdigheder.

De første 2 dage var lagt an på at få tilført en masse tekniske færdigheder samt det vigtige i at kunne lege i håndbolden, også med et gran af taktiske overvejelser for de ældste.

Mange venskaber opstod på tværs af deltagerne og der var mange sjove situationer, som det kan ses af billedkavalkaden.

Onsdagen var sat af til et besøg på Håndboldskolen i Kerteminde, hvor der blev spillet strandhåndbold en hel dag på Nordstranden. Strandhåndbold er det seneste skud på håndboldstammen, man spiller selvsagt i sand, og der er "kun" 4 spillere på hvert hold - og det har mere eller mindre afløst den udendørs håndbold, vi kender fra tidligere.
Men helt sikkert en god og spændende dag i Kerteminde - tak til Kerteminde Håndboldskole.

Torsdag havde vi besøg af et par "hemmelige gæster" nemlig ligaspillerne Lene Lund Nielsen og Camilla Lund fra den nyeste Ligaklub "Odense", begge spillere har været ungdomslandsholdsspillere, de gav et lille indblik i deres daglige træning samt fortalte om deres tid som ungdomsspillere og hvor meget de træner hver uge, et par "gæve" piger der sluttede med at give en masse autografer til alle deltagerne både her og der!

Fredag sluttede vi håndboldskolen med en gigantisk 5 kamp, hvor deltagerne skulle prøve kræfter med nogle andre idrætsgrene end de gængse, der skulle forsøges at "Stikke Polles øje ud", Sækkevæddeløb, Tovtrækning, Limbodans og Forhindringsbane.

Sammenfattende må vi erkende at vi har haft en god og spændende uge, og det er vores klare indtryk at deltagere og ledere har haft det både skægt og hårdt - men mon ikke vi klør på igen næste år. Det har desuden været et godt og frugtbart samarbejde mellem Langtved og SUS.



Tilbage til forsiden