Påskeoplevelser for SUS-ungdom 

Ikke mindre end 54 spillere og 9 SUS-ledere tilbragte påsken i det jyske. Fem hold var til stævne i Skive, medens dame ynglingene deltog i et stort stævne i Holstebro.

For puslinge pigerne, puslinge drenge, pigeholdet og de to drengehold blev det en stor oplevelse ved Hancock Cup i Skive. Det var andet år i træk, at SUS Håndbold valgte dette stævne som afslutning på sæsonen, og ligesom sidste år var arrangementet meget veltilrettelagt og SUS-spillerne fik foruden en mange håndboldkampe mod stærke jyske og tyske hold også tid til flere ture i Skive Badeland, hygge på skolen og samvær med spillere fra andre klubber. Også en intern turnering med skumbold på skolen fik spillerne til at gå trætte i seng ved et-tiden.

Resultatmæssigt gik det også fint, idet fire ud af de fem hold nåede i A-slutspillet ved stævnet. Det vil sige, at man på førstedagen placerede sig som enten etter eller toer i den indledende pulje.

Lørdagens slutspilskampe var derfor for de fire holds vedkommende mod stærke modstandere. Puslinge drenge og drenge A opnåede begge en andenplads - kun overgået i begge tilfælde af HEI/Skæring, der om søndagen sluttede stævnet med at vinde A-finalerne. Puslinge drenge tabte "kun" 9-17 til det suveræne Århus-hold - det var HEI's mindste sejr under hele stævnet! Og for drengenes vedkommende var nederlaget mod HEI det eneste under stævnet - men altså ikke nok til at gå videre til semifinalen.

Så generelt var det for alle SUS-holdene en god sportslig succes ved det stærkt besatte Skive-stævne.

Alle resultaterne fra stævnet kan ses på www.hancockcup.dk

Til gengæld var det knap så tilfredse dame ynglingespillere, som om søndagen dukket op sammen med Bergholdt-bussen i Skive efter at være samlet op i Holstebro. Sportsligt var det kun blevet til et enkelt point på de to spilledage, men også selve opholdet og stævneprogrammet var langt fra optimalt. Alt for store afstande, manglende transport og bespisning gjorde påskeopholdet i Holstebro mindre mindeværdigt.


Klar til afgang fra Ullerslevhallerne

Heine i busbagagen!

SUS-spillere klar fredag morgen (Langfredag) ved Skive Kirke til dagens kampe!

Martin Andersen klar til at spille Anders Matthiesen. De to var blandt de farligste SUS-spillere i kampen mod Skive FH.

Så farlige - at Martin blev mandsopdækket!

Det kan være hårdt at være trænere for puslinge drengene!

Mad skal der til - SUS-lederne har medbragt rugbrød og Rynkeby-saft til de sultne spillere.


Tilbage til forsiden