Rosende artikel i Fyens Stiftstidende om vor hjemmeside

Fyens Stiftstidende artikel fredag d. 15. februar 2002.

Fantastisk håndbold-side
Af Mogens Rasmussen 

www.sus-ullerslev.dk :Nu til dags er der næppe en sportsklub, der ikke har oprettet sin egen hjemmeside på internet.

Til gengæld er der masser af foreninger, der ikke aner, hvad de skal bruge siden til, men bare har den, fordi sådan en skal man nu en gang have.

På den baggrund må SUS Ullerslevs hjemmeside stå som forbillede for alle foreninger.

For sikke et væld af friske nyheder, siden byder på.

Jeg gik ind på siden i går. I toppen fortælles historien om klubbens herre-hold, som er videre i Landspokal-turneringen (skrevet og lagt på onsdag), og under den et væld af resultater og referater og reportager om diverse kampe og fastelavn og meget mere.

Siden rummer diverse oplysninger om klub, bestyrelse og der er også en oversigt med tidligere klub-nyheder. Menu-punkterne kalender og kampnyt er lidt snyd, for de linker direkte videre til Dansk Idræts Forbunds gigant-side om resultater m.v., Infosport.

Men det virker, og læseren kommer let og elegant frem til aktuelle oplysninger om samtlige SUS-hold lige fra 4. karle-hold til Danmarksserien.

Under punktet Holdoversigt findes billeder af alle SUS-hold. Smart nok - og vi går naturligvis ud fra, at web-redaktøren kender loven om, at man ikke må bringe billeder af børn på Internet uden at have indhentet tilladelse fra forældrene. 

Samlet karakter: wwww
(de lokale hjemmesider kan få fra nul til fem w'er).

E-mail til Fyens Stiftstidende fra SUS Håndbold.

Hej, Mogens Rasmussen, Fyens Stiftstidende's Østfyn-redaktion


Som medansvarlige for indholdet og udformningen af SUS Håndbold's hjemmeside har vi med glæde læst dagens omtale og anmeldelse af www.sus-ullerslev.dk i Fyens Stiftstidende.

Det er altid dejligt, når man påskønnes, og der lægges mærke til det frivillige arbejde i idrætsforeningerne.

Og faktisk mener vi også, at vi godt kan være vor hjemmeside bekendt. Vi sørger altid for at bringe de seneste nyheder fra klubben, og som du selv skriver, så anvender vi links til www.infosport.dk, hvor resultater er "på" ganske få minutter efter kampene er spillet.

Derfor har vi da også rigtigt mange besøgende på siden. Som tælleren på forsiden viser, har der været over 37.000 besøgende gennem de godt tre år, siden har eksisteret. Altså tæt ved 10.000 om året, siden vi som den første fynske håndboldklub i 1998 kom på nettet.

Og helt unikt tror vi det er, at vi som eneste hjemmeside med rullereklamer tilmed kan tjene en smule til klubkassen ved at være på nettet.

I din omtale i dag (15. februar 2002) skriver du, at vi nok ikke har spurgt forældrene om lov til bringe billeder af børneholdene på hjemmesiden. Det har vi ganske rigtigt ikke, men mon ikke forældrene ligefrem er stolte over at se deres børn på nettet. Og for den sags skyld også i SUS-avisen, hvorfra billederne er hentet. Men for god ordens skyld skal vi nok spørge dem ved næste forældremøde. 

Tilbage til forsiden