Social og sportslig god tur for puslinge drenge

32 ud af klubbens 41 puslinge drenge havde taget imod tilbudet om at tage til SneCup i Tommerup den 28. og 29.december 2006. Og det blev et par gode dage for både spillere og ledere. De tre hold var placeret i hver sin pulje med hvert sit spillested den første dag; så det var først om aftenen, at alle var samlet på overnatningsskolen i Tommerup. Forinden var der blevet en masse håndboldkampe. Hold 2 og 3 spillede spillede hver fire kampe. Og der blev gået til stålet og fightet godt; men desværre mod bedre hold; bl.a. Nyborg og Fåborg som begge har kvalificeret sig til Elite-rækken her efter jul. Derfor blev det til B-slutspil for begge hold.

Hold 1 spillede ”kun” tre kampe den første dag; og det blev til tre store sejre; og dermed var første mål nået, nemlig en plads i A-spillet. Faktisk kaldte træner Helle Riget også spillerne sammen efter den første kamp mod de på papiret sværeste modstandere i puljen, TMG Mårslet fra Århus, og her lød beskeden til drengene: ”nu er vores mål at vinde stævnet og derfor INGEN svømmehal mellem kampene”. Det vakte naturligvis lidt skuffelse blandt nogle af drengene; men Helle kunne berolige drengene, at hvis de næste to kampe blev vundet, kunne førstedagen rundes af med en lille times badning. Og sådan endte dagen jo heldigvis lykkeligt.

Klokken blev godt 19.30, inden alle tre hold var samlet på skolen til spisning, samvær og fest. Og det var dælme svært at se, at drengene havde været igennem så mange håndboldkampe i løbet af dagene. Der var stadig masser af energi tilbage! Flere af drengene dansede løs (også på bordene) til aftenens diskotek; og det lige indtil sidste melodi kl. 23.30. Og de som ikke dansede, hyggede sig med boldspil, kortspil og samvær med bl.a. klubbens puslinge piger og pige-holdet, som også var med til stævnet. Klokken blev næsten 01.00, inden der var ro i lejren.

Ja, der var nok mange, incl. lederne, som troede, det var løgn, da vækkeuret bimlede løs kl. 7.15 fredag morgen!! Men sådan var det! Det var tiden at stå op for at nå morgenmad og oprydning, inden hold 2 og 3 skulle med bussen ud til deres spillested. Hold 1 var så heldige at skulle spille i Tommerup-hallen, så det var blot en lille frisk gå-tur, så var de fremme. 

Hold 2 og 3 var i sammen B-slutspil og sluttede dagen/stævnet med at spille mod hinanden. Og det gik så godt som det kunne; uafgjort!! Inden da havde de hygget sig i svømmehallen en times tid. Så også her blev tingene ligeligt delt; alle tre hold kom i svømmehallen.

For hold 1 vankede der hele fire kampe på sidste-dagen. Næsby og Egense-Rantzausminde blev klaret rimelig nemt. Men i kamp tre ventede Fåborg! De havde vist stor-form både på første-dagen og også i de første kampe på anden-dagen. Derimod havde vores spillere ikke rigtigt vist det bedste endnu. Så for at vende skuden lidt, tog Helle drengene med ud på en lille frisk gå-tur kort før kampen. At sidde inde i en hal to dage kan godt være trættende, så Helle håbede, at lidt frisk luft kunne vække drengene. Om det var luften eller bare det at stå overfor Fåborg igen, der vækkede drengene, vides ikke, MEN det blev til sejr! Dog kun med et mål; men det var jo nok! Og da vi også vandt over Nyborg i stævnets sidste kamp, var der gjort rent bord, og vi stod som vindere af stævnet. FEDT! Træningsdragterne, som var førstepræmien, er lige nu i trykken i Tommerup, men dem glæder drengene sig til at vise frem ved holdets første hjemmekamp her efter jul; søndag den 21.januar 2007 kl. 13.15 mod Nyborg.


Tilbage til forsiden