Puslinge førte i Strib - men tabte

I begge kampe mod topholdet Bolbro har puslinge drengene i eliterækken været foran, og så alligevel i slutfasen blevet løbet over ende.

Samme billede tegnede sig, da holdet i tirsdags spillede en fremskudt turneringskamp i Strib.

SUS-holdet, der var ramt af sygdomsafbud fra Simon Søgaard og Anders Matthiesen, startede på vanlig fornem stil. Det ene flotte mål efter det andet blev sat ind, og gæsterne var kort før halvleg foran 9-4.

Men det trods alt stærke Strib-hold kom helt anderledes forandret på banen til de sidste 15 minutter.
SUS formåede slet ikke at dæmme op for deres bagskytter, og samtidig meldte flere SUS-spillere sig angrebsmæssigt "helt ud af kampen". Derved åd Strib sig ind på forspringet.

Og ikke nok med det - SUS-puslingene blev overhalet indenom til slut, så Strib vandt kampen 15-13.

For SUS scorede følgende spillere hvert et enkelt mål: Martin Andersen, Kitti Phithakkiat, Lars Rasmussen og Thomas Pedersen. De resterende ni sørgede Lasse Hansen for, heraf de fire sat ind på straffekast.

Puslinge eliteholdet spiller på næste fredag, den 2. februar, hjemme kl. 18.00 mod Otterup, som endnu ikke har fået point. Derfor håbes der på god opbakning af såvel forældre som øvrige interesserede tilskuere.