Damerne gjorde flot figur mod Virum

Da fløjten torsdag aften lød i Ullerslevhallerne til landspokalkampen mellem SUS Håndbold's fynsserievindere og det kommende håndboldligahold fra Virum-Sorgenfri var der fra starten »sus« i hallen. Ikke i form af dominans fra hjemmeholdet, men suset blev frembragt af de vævre københavnske piger, der føj hen over banen fra første minut.

1. divisionsholdet, der stillede i stærkeste opstilling med bl.a. landsholdsspillerne Sisse Bruun Jørgensen og Maybritt Nielsen på banen fra starten, scorede det ene flotte mål efter det andet i et tempo, så ikke før er set i Ullerslevhallen.

Det hurtigt blev 6-0, og da der var spillet 10 minutter førte gæsterne 10-1. Derfor var det nok de færreste af de næsten 200 tilskuere, som ikke havde ventet en regulær afklapsning af SUS-damerne.

Men sådan kom det ikke til at gå!

SUS-holdet var nemlig også indstillet på at »få en kamp ud af det«, og derfor gik de med »på legen« med hurtigt og friskt spil. Og da samtidig målvogterske Karin Henriksen og senere i kampen Annette Juncher begge leverede en pragtpræstation med bl.a. hver deres redning af et straffekast af den frygtede skytte, Sisse Bruun Jørgensen, kom SUS med i kampen.

Faktisk scorede Virum-Sorgenfri ikke de sidste 7-8 minutter af første halvleg, som endte 15-4, og det stærke forsvarsspil blev fortsat efter pausen.

SUS reducerede yderligere med gode mål af blandt andre Pia Larsen, Lisette Hornemann og Mette Jensen, ligesom også Pia Aleksandrovits og Helle Ryberg satte et par energimål ind.

I slutfasen var der næsten tale om SUS-dominans, hvor det ene flotte mål efter det andet, heriblandt et flot lop fra »nul grader« af Helle Riget, vakte stor jubel både på banen blandt SUS-spillerne og naturligvis hos det medlevende publikum.

SUS åd sig på den måde ind på det ellers stærke 1. divisionshold, og med slutresultatet på »kun« 29-16 til københavnerne, kan SUS-damerne huske tilbage på en flot indsats og en stor håndboldoplevelse.

På mandag vil der her blive bragt billeder fra kampen!!!!!!!!