Damerne og herrerne til stævne i Århus 

Ceres Cup i Aarhus for damerne
SUS Håndbolds 2 bedste damehold har i weekenden den 14. og 15. september været til træningsstævne i Århus.
Resultatmæssigt blev det et noget pauvert stævne, idet 1. holdet ikke formåede at sejre - årsagerne er åbenlyse, idet holdet i forhold til sidste sæson har mistet 5 spillere, ligesom man også er skadesramte i truppen.
- Vi har selvfølgelig bidt skeer med gode modstandere, men modstandere af en kvalitet vi også møder i turneringen, erkender SUS-træner Carsten Gårdmand Nielsen.
- Efter en nogen nølende start ved Ceres Cip'en lørdag havde vi en stigende form/indsats, hvor de nye folk begyndte at finde deres pladser og roller på holdet, og specielt i søndagens kampe blev der vist momentvist godt spil både i forsvar og det fremadrettede spil. Dette giver en vis optimisme for den sæson, der kommer - men tingene blev også skåret ud i pap: Vi er ganske enkelt nødt til at være klar fra start, i hver kamp og der bestemt ikke er plads til at slappe af eller være ukoncentreret, påpeger træneren.

2. holdet var i en skrap pulje med hold fra Jyllandsserien og Danmarksserien, og her var det helt klart, at holdet skulle vende sig til tempo og den større fysiske styrke holdene spiller med. Som for 1. holdet var resultaterne ikke på SUS's side om lørdagen, men holdet sluttede af med at hente en uafgjort og til slut en sejr over Nyborgs danmarksseriehold. Generelt for holdet var der også her momentvise gode takter, men igen drejer det om at være klar og fighte igennem hele kampen 
- Det bliver de vise sten i forsøget på at hænge på i Fynsserien, pointerer Carsten Gårdmand.

Kampresultater - SUS-damerne ved Ceres Cup 2002:

Lørdag d. 14.9.02 Søndag d. 15.9.02
1. hold - Vidar Sønderborg 12 - 17 1. hold - Bjerringbro 13 - 17
1. hold - Ålborg HK 08 - 14 1. hold - AIA Tranbjerg 17 - 21
2. hold - Åbybro 14 - 17 2. hold - Åbybro 19 - 19
2. hold - JAI Århus 13 - 18 2. hold - Nyborg 19 - 16


For at få pudset formen af inden sæsonstarten har begge SUS-damehold en træningskamp liggende torsdag den 19. september, hvor 1. holdet møder Aarup på udebane kl. 20.15, og 2. holdet møder Langtved kl. 19.45 i Ullerslevhallen.


Det gik bedre for herrerne
SUS' 1. herrehold var tilmeldt i A-rækken ved Ceres Cup'en i Aarhus og mødte nogle gode modstandere. Om lørdagen gjaldt det Tvis KFUM og Farum KFUM, og det blev til to knebne sejre, hvor holdet specielt i den anden kamp mod Farsø spillede noget af det bedste de endnu har gjort i nogle af træningskampene. 

Sejrene betød, at søndagens tidlige morgenkamp mod Ålborg HK var "finalen", hvor vinderen af kampen sandsynligvis også ville være vinder af puljen. Det var en meget jævnbyrdig kamp, men Ålborg havde marginalerne på deres side i de afgørende slutminutter. Derfor faldt intensiteten en del til den sidste kamp mod JAI Århus, som SUS-herrerne så også tabte knebent med et enkelt mål.

- Der blev vist mange gode takter fra herrerne og jeg ser med stor fortrøstning frem til de næste uger, hvor vi gerne skulle helt op i omdrejninger, før turneringen begynder. Vi manglede nogle nøglespillere i weekenden, men der står andre spillere klar i kulissen til at løfte arven efter de forsvundne spillere fra sidste sæson. Så alt taget i betragtning, ser det rimeligt lovende ud, siger herrernes nye træner, Lars Riis.

Han og spillerne kan samtidig glæde sig over, at Martin Pedersen, målmanden der er vendt tilbage til SUS fra 1. divisionsklubben GV Ejby, efter sin skade er blevet opereret i sit ene knæ, og det ser meget fint ud. Martin håber således at kunne deltage i træningen igen indenfor de næste to uger. 


Tilbage til forsiden