2.000 kroner fra kommunen

I søndags, den 18. november, blev det på festlig vis markeret, at SUS Håndbold er blevet kåret til "Årets Børnehåndboldklub 2001" af Fyns Håndbold Forbund og Dansk Håndbold Forbund. Klubbens over 40 minihåndbold viste for øjnene af forældre og mange øvrige tilskuere deres kunnen, og hvordan der trænes hver onsdag i hallen.

Også borgmester Erik Christensen var til stede. Med sig havde han en check på 2.000 kroner til børnearbejdet i klubben.

Forinden holdt han en lykønskningstale i anledning af kåringen:

"På kommunalbestyrelsens vegne vil jeg gerne ønske SUS håndboldklub hjertelig tillykke med den flotte hæder og titel som Årets Børnehåndboldklub 2001.

Det er ikke kun på baggrund af de sportslige præstationer, at I som klub er med til at sætte Ullerslev Kommune på landkortet, nu gør I det også med denne nye flotte titel - det er godt gået.

Alle ved, at man ikke kommer sovende til en sådan titel. Bag en sådan udnævnelse ligger et kolossalt arbejde. Der er for mig ingen tvivl om, at I har fortjent titlen. Ikke mange idrætsklubber er så veldrevet og udviklingsorienteret som SUS. 

I forsøger hele tiden at være på forkant med udviklingen og formår på meget flot vis at kombinere idrætsudfoldelse på højt niveau med et godt socialt samvær. 

Netop i en tid med mange fritidstilbud til børn og unge har I forstået, at et målrettet arbejde med børn og unge er meget vigtigt. I lægger også stor vægt på hele tiden at have veluddannede trænere og instruktører til de yngste medlemmer. I forsøger også hele tiden at tage nye initiativer for at få fat i kommunens børn og unge. Et meget flot initiativ er Jeres store arrangement med store børnehavedag, som løb af stablen her i efterårsferien. Jeres seneste ide med kravlegården over i hjørnet af hallen, som I har fået etableret i samarbejde med fritidinspektøren, er endnu et eksempel på klubbens iderigdom.

Jeg vil også gerne rose Jer for det store sociale arbejde, klubben gør for at give et godt tilbud for kommunens børn og unge. Uden blandt andet Jer ville kommunen have langt større opgaver at løse på børn og unge-området. 

Jeg vil også gerne takke for den tilkendegivelse, formand Torben Nielsen har givet ved at tilbyde et samarbejde vedr. integrationen af vores flygtningebørn og unge.

Så endnu engang vil jeg gerne ønske SUS Håndbold tillykke med den velfortjente titel, og så vil jeg gerne bede formand Torben Nielsen komme herhen og modtage kommunens gave til SUS i anledningen af udnævnelse til Årets Børnehåndboldklub 2001.

Over 40 minihåndboldspillere viste deres kunnen i søndags i Ullerslevhallen.

Borgmester Erik Christensen overrækker her kommunens gave i anledning af kåringen til Årets Børnehåndboldklub 2001 til SUS-formand Torben Nielsen.


Tilbage til forsiden