SUS-lilleputter blandt de ti bedste i Danmark

Fem tætte og velspillende håndboldkampe blev det til for SUS' lilleput drenge elite, da holdet efter andenpladsen på Fyn deltog ved det uofficielle danske mesterskab i Grevehallerne i weekenden den 7. og 8. maj.

Holdet lagde ud mod Slagelse og tabte med 12-10 til et fysisk stærkere hold med en enkelt (kæmpe) kroatisk spiller, som voldte problemer. 

Næste kamp skulle vindes, hvis SUS-holdet skulle have mulighed for at gå videre blandt de 8 bedste. Men Brabrand ville det anderledes og vandt med 11-8.

Dermed var løbet kørt for de bedste placeringer, og SUS drengene hang lidt med ørerne inden den sidste puljekamp mod Amager. Her lykkedes det at få lidt moralsk opmuntring med en sejr på 16-8. Hermed var en 3. plads i puljen en realitet, og der skulle derfor spilles om 9.-12. pladsen. 

Efter en rigtig hyggeaften lørdag sammen med GOG's lilleput drenge var SUS-drengene klar til søndagens sidste kampe. Her var første møde Maribo, der blev besejret med et enkelt mål efter forlænget spilletid. 

Sidste kamp gjaldt det 9. eller 10.pladsen. Her var modstanderen HIK fra Hellerup. Efter en pæn føring til SUS-drengene ved pausen slap kræfterne op i anden halvleg og holdet måtte se slået med et enkelt mål.

SUS-spillerne havde inden dette DM ikke fået trænet ret meget pga. fodboldtræning mm. Det var måske en af årsagerne til at den sidste skarphed manglede i visse kampe.

Trænerne Frank Mikkelsen og Jørgen Elsborg vil ved denne lejlighed have lov til at takke de godt 30 medrejsende fans/søskende /forældre mm for en flot opbakning ved DM-weekenden og i hele sæsonen igennem. 

Vinderen af dette års DM blev Bjerringbro foran FIF og nummer 3 vores kammerater og venner fra GOG.



Tilbage til forsiden