Flotte kampe af lilleput drengene i weekenden

Lørdag formiddag var lilleput drenge B-holdet til kampe i Kertemindehallen. Første kamp var lokalopgør mod Hjulby. Selvom man siger, at det ikke er størrelsen, det kommer an på, så var det nok fysikken, som afgjorde den kamp. Vores "små" drenge var simpelthen kyste af Hjulbys store drenge; der bl.a. talte især en spiller, som scorede alle Hjulbys 7 mål. Men vi kæmpede meget flot - kom godt igen i 2.halvleg og var meget tæt på at sikre os uafgjort. Men skidt-pyt med det, holdspillet var i orden, og vi tabte som et hold, hvor man kan sige, at det var én mand, som vandt for Hjulby. 

Næste kamp var mod GOG - og alene navnet var nok til at skræmme drengene på forhånd. Men det var jo altså ikke ligaholdet vi skulle møde, men et almindeligt B-hold som os selv. Og der var aldrig tvivl om resultatet. 7-3 blev sejren til SUS - igen på en flot holdindsats. Fremhæves skal også vores to målmænd, Mads Nicolaisen og Henrik Poulsen, som stod et par rigtig gode kampe.

Om eftermiddagen var det A-holdets tur - det foregik i Rasmus Rask Hallen i Bellinge - og her var modstanderne KIF Middelfart og GOG. Efter en noget famlende start i første kamp mod KIF Middelfart tog SUS-drengene fat - og vandt suverænt 10-0! KANON, drenge! Det er altså ikke mange hold, som uddeler "æg" i en håndboldkamp. Og det gjorde holdet faktisk også i sidste spillerunde: 19-0 over Stjernen. Også her er der tale om flot holdspil - gode aftaler i angrebet - flot forsvars- og målmandsspil som giver gode contramål! Helt i top!

Anden kamp var så det længe ventede topopgør mod GOG, som ligesom os var ubesejrede. Desværre fik vi igen en meget dårlig start på kampen og var hurtigt bagud 3-0. Men vi hang godt på, og kom hele tiden tilbage i kampen, som udviklede sig til en sand gyser. Det kommer jo hurtigt til at lyde som en dårlig undskyldning, men at vi endte med at tabe 9-10 skyldes helt klart fejl af dommer samt dommerbord! 

I bagklogskabens klare lys burde jeg som træner også have skredet ind et minut før tid - men det gjorde jeg ikke. Historien er kort, at de piger, der sad ved dommerbordet konstant og hele tiden skiftede forkert ved scoringer! Der blev således korrigeret/justeret flere gange - desværre var dommeren ikke obs på dette, men det var GOG's og SUS' træner, som sørgede for at få fejlene rettet gennem kampen.

Ved stillingen 9-9 og et minut tilbage af kampen lykkes det desværre pigerne ved dommerbordet at stille måltavlen på 10-9 føring til GOG. Jeg siger til dem, at det er forkert, og det bekræfter de, men retter det ikke! Da så vores drenge står i forsvaret og kan kigge op på den forkerte stilling på måltavlen, bruger de desværre kræfterne på at gøre opmærksom på dette, i stedet for at holde fokus på kampen, og det udnytter GOG til at score sejrsmålet tre sekunder før tid! ØV ØV og kæmpe ØV!

Men kære drenge, fortvivl ikke! Både I og jeg lærte meget af den kamp - og vi har gjort store fremskridt siden SUS-Cup, det kan I være stolte af allerede. Og ved fortsat ihærdighed ved træningerne skal det nok blive tætte opgør mod GOG igen i 2.halvdel!

Helle Riget

Tilbage til forsiden