Herretræner på plads

Det bliver en Ørbæk-dreng, der afløser Keld Hermann, ligeledes fra Ørbæk, som træner for SUS Håndbold's bedste herrespillere næste sæson. Ligesom Keld Hermann, som nu stopper efter fem år i SUS for at vende tilbage til barndomsklubben, så har den nye træner, Ole Andersen, indledt sin håndboldkarriere i Østfyns HK.

Mange nuværende og tidligere SUS-herrer har både i ungdomsårene og i de første seniorår truffet Ole Andersen i utallige østfynske lokalopgør, hvor han altid har voldt forsvaret besvær med sit tekniske og finurlige spil. 

I forbindelse med sit bankjob gik turen derefter til København, hvor Ole Andersen i fire sæsoner spillede 1. divisionshåndbold i Holte. Tilbage på Fyn blev det til nogle sæsoner på Stjernens bedste hold, indtil han for to år siden også sideløbende blev træner i klubben. Som spillende træner førte han Odense-klubben fra danmarksserien op i 2. division - blandt andet lige for næsen af netop SUS Håndbold.

I denne sæson skulle Ole Andersen havde stået i spidsen for DHG's divisionsherrer, men klubbens økonomiske og sportslige problemer kom på tværs. I stedet har den 35-årige bankmand ufortrødent fortsat sin aktive karriere i HF Odense, hvor han i de seneste fire kampe tilmed har optrådt på førsteholdet i 1. division.

Det er derfor både en erfaren spiller og træner, som fra den nye sæson står i spidsen for SUS-herrerne - forhåbentligt fortsat i danmarksserien.

- Som træner står jeg for kvikt og hurtigt spil i angrebet, og forsvaret skal være aggressivt og gerne fremadrettet, for at kunne være et godt grundlag for kontraspil, siger Ole Andersen forud for hans tiltræden i SUS Håndbold.

Selve træningen foregår i høj grad med bold som tilbehør. Det gælder dog ikke de obligatoriske løbeture, som indledes de enkelte træningspas.

Hvorvidt man også får Ole at se som spiller er endnu ikke afgjort. Men konditions- og spillemæssigt har den nye træner ingen problemer, idet han - som det allerede er nævnt - i denne sæson spiller i 1. division for HF Odense og som træner i øvrigt ynder selv at deltage aktivt. 



Den nye SUS-træner Ole Andersen var i søndags på besøg i Ullerslevhallen for at studere sit kommende mandskab.

Tilbage til forsiden