Fjerdeholdet i front i serie 3

Klubbens fjerdehold er minsandten også på vej op i graderne ligesom de øvrige herrehold.

Med en sejr på 18-17 over topholdet Herrested i søndags byttede de to hold plads, og chancen for oprykning fra serie 3 til serie 2 er nu for alvor indenfor rækkevidde. Holdet mangler kun bundholdet Sdr. Nærå i sidste spillerunde, medens Herrested endnu mangler to svære kampe.

Meget tydede ellers ikke på, at det skulle blive til SUS-sejr. Holdet, der ligesom de øvrige SUS-herrehold består af en god blanding af rutinerede spillere og unge talentfulde hurtigløbere, kom hurtigt bagud med 1-4, og ved pausen var stillingen 10-7 til det opsatte Herrested-mandskab, som endog havde taget omkring 25 medlevende tilskuere med i Ullerslevhallen til kampen i søndags.

Trods en mandsopdækning af bomstærke den tidligere førsteholdsspiller Ole Hansen i hele kampe lykkedes det for SUS-holdet at bringe sig tilbage i kampen - første gang ved 15-15.

Og da substitutten, Carsten Jensen, der i de seneste to kampe har erstattet holdets ellers så rutinerede målmand, Mogens Sørensen, tog en friløber ved stillingen 17-16, var det en formsag at sikre sig de to vigtige point.

)

Fjerdeholdet fejrer sejren over Herrested og dermed avancementet til førstepladsen i serie 3. 
Forrest er det Steen Hansen, Henning Caspersen og Henrik Grønnegaard. Bagest fra venstre ses anfører Jørgen Møller, Ole Hansen, målmand Carsten Jensen, Bo Rasmussen, Henrik Fredslund, Lars Hansen og Erik Hansen.


Tilbage til forsiden