SUS-damerne oppe

Allerede tre runder før turneringsafslutningen kunne SUS' fynsseriedamer i søndags fejre oprykning til danmarksserien  

Klik her for at se alle billederne
eller 
klik her for at læse deres egen oprykningssang.

Efter to sæsoner i Fynsserien ligger det allerede nu tre uger før turneringsafslutningen fast, at SUS Håndbold's bedste damehold næste sæson er tilbage i danmarksserien. Siden Bent "Bimmer" Markvardsen og Keld Hermann overtog styringen og træningen før jul, er holdet ikke blevet besejret. Og med sejren på 22-15 over KIF-Middelfart i søndags på hjemmebane var oprykningen så en kendsgerning efter en række meget flotte kampe.

- Holdet skal roses over hele linien. De har spillet med stor selvtillid og autoritet, og ikke mindst er modstanderne blevet knækket af vort effektive kontraspil, sagde en glad Bent Markvardsen efter sejren i søndags.

- I dag kneb det med at komme igennem modstandernes meget offensive forsvar i 1. halvleg, og kun med storspil af Karin Henriksen i målet kunne vi gå til pausen med en føring (dog så spinkel som 7-6). I 2. halvleg fik vi kontraspillet til at fungere, og det blev endnu en flot sejr, heldigvis.

Nu går SUS-damerne målrettet efter at sikre førstepladsen i rækken. Før hjemmekampen igen på søndag, hvor GV Ejby kommer på besøg, er holdet fire point foran nummer to, SH Svendborg. Derfor er en ny sejr ensbetydende med førstepladsen og flere tusinde rare Albani-kroner i bonus.

Topscorere mod KIF-Middelfart blev Pia Aleksandroviets og Helle Ryberg med hver 6 mål. Mette Jensen scorede 4 mål, Pia Larsen 3, Lisette Hornemann og Tina Heine hver 2, og Helle Riget 1 mål.

Tilbage til forsiden