Kendt træner vender tilbage til SUS

Det bliver et kendt ansigt, som næste sæson skal stå i spidsen for SUS Håndbolds herrehold i Fynsserien. I hvert fald for dem, som husker tilbage til de "glade" divisionsdage i slutningen af 80'erne og begyndelsen af 90'erne, hvor herrerne både lå i 3. division og et enkelt år i landets næsthøjeste række, 2. division. Bag disse topplaceringer lå i høj grad indsatsen fra Christian Petersen, der som ung træner kom fra TPI som ynglingetræner og med spillererfaring på Fredericia's legendariske 1. divisionshold.

Christian Petersen tilførte daværende Skellerup's erfarne hold i to år og siden i tre år SUS' mange unge talenter en masse lærdom, bl.a. i 3-2-1 forsvar, som han iøvrigt skrev en bog om i perioden. Derved blev grundlaget skabt for den divisionsstatus, som klubben havde op gennem halvfemserne.

Med blandingen af den nuværende efterhånden erfarne stamme på holdet sammen med de mange unge talenter, som nu kommer op fra ynglingeafdelingen med divisionserfaring gennem flere år, burde grundlaget igen være for oprykning til divisionerne, og derfor var et gensyn med Christian Petersen, som afløser for Jens Bøye, der stopper efter tre år som spillende træner i klubben, et både oplagt og samtidig spændende valg.

I årene siden Christian Petersen sidst var i klubben har han opnået meget stor trænererfaring, med højdepunktet i FIF, hvor han i en sæson var træner for Camilla Andersen & Co., der fik sølv og nåede helt til landspokalfinalen. Desuden har han blandt andet trænet divisionshåndbold i Otterup og senest forrige år i Svendborg for herrerne i 3. division. Christian bor i Nyborg, hvor han også har fungeret som ungdomstræner i den mellemliggende periode.

Et stort velkommen tilbage til klubben, som står Christian Petersens hjerte meget nært.

Og at der er lagt op til "nye" tider blev allerede klarlagt, da han ved et spillermøde 1. april orienterede den kommende trup om sæsonen - med blandt andet træningspas her fra maj måned.

Udover de 13-14 nuværende spillere i truppen håber og tror man, at flere nye udefra vil se muligheder som spillere i SUS Håndbold. 

Træningstiderne i maj-juni vil blive offentliggjort her på hjemmesiden, ligesom der er mulighed for yderligere oplysninger ved henvendelse til senioransvarlig i bestyrelsen, Heine Christiansen på tlf. 30 70 00 01.

På billedet ses Skellerup SG&I's herrehold med træner Christian Petersen (tv) fra 1987. I den efterfølgende sæson vandt holdet suverænt fynsserien og rykkede for første gang op i 3. division. 




Tilbage til forsiden