Det "nye" herre ynglingehold tabte i Kolding 

Efter et halvt år pause er der atter fuld gang i herre ynglingehåndbolden i SUS Håndbold. Godt nok ikke på divisionsplan som i sidste sæson, og heller ikke i turneringen, da tilmeldingsfristen for længst er ovre.

Men under ledelse af sportschef Allan Thomsen er 12-13 spillere nu registreret i klubben, og de fleste deltager i træningen i Ullerslevhallen. Og nu har holdet også spillet deres første kamp. 

Torsdag den 7/2 drog 12 forventningsfulde herre ynglinge fra SUS Håndbold således mod Kolding. En træningskamp mod Koldingegnens Idrætsefterskole var kommet i stand efter aftale med formandens søn, der går på selv samme skole.

Kolding-holdet bestod af flere unionsspillere og specielt en af spillerne legede kispus med SUS-holdet - han scorede det ene flotte mål efter det andet og nåede op på 14 ialt. 

Det var en for stor mundfuld for SUS holdet, der ellers fik en god start og førte 6-2, men måtte se sig besejret 34-21. 

Holdet havde dog en god tur og sluttede den af med ta'selv bord på skolen ved Kolding Fjord, og her blev de ellers ivrigt snakkende gutter tavse, måske ikke så meget pga. den dejlige mad, men nok snarere fordi skolens unge damer dukkede op.

Flere kommer til Det er heldigvis igen blevet populært at spille håndbold på junior og ynglinge niveau i SUS Håndbold. Det viser en stadig stigende interesse. Det breder sig som ringe i vandet og gamle spillere dukker op - dejligt og en klar opfordring til klubben om at satse på dette kuld i næste sæson. 

Holdet træner fortsat sammen med Langtveds herre junior, og det har begge klubber glæde af, men et træningssamarbejde er også kommet istand med klubbens 3. herrehold, som ynglingene nu "leger" med hver tirsdag. Hermed er der også blevet mulighed for gradvist at byde de unge velkommen ind i seniorhåndbolden.

Tilbage til forsiden