Masser af miniere i Ullerslevhallerne

Stor opbakning af forældre var der i Ullerslevhallerne sidste lørdag, hvor et stort minihåndboldstævne under Fyns Håndbold Forbund løb af stabelen. 

20 hold med spillere fra 4-8 år var i kamp, heriblandt tre hold fra den arrangerende klub, SUS Håndbold. Og medregnet de alleryngste, der var til et tilsvarende stævne i Langeskov, så var næsten 40 SUS-miniere i kamp i lørdags.

- Vi havde kun et enkelt afbud blandt samtlige tilsagte spillere, og ligeledes kan vi glæde os over en flot repræsentation af forældre, bedsteforældre og øvrige håndboldinteresserede eftermiddagen igennem, lød det fra de engagerede SUS-minitrænere efter det vellykkede stævne.

Søndag den 24. marts slutter miniafdelingen den flotte sæson af med en bustur for alle spillere og ledere til "Løvens Hule" i Odense.

Billeder fra stævnet den 9. marts i Ullerslevhallerne:


Formanden for Fyns Håndbold Forbund Bent Thaisen var også blandt de engagerede tilskuere ved det store stævne i Ullerslev den 9. marts.

GOG-minitræneren Thomas Nygaard i baggrunden var selv i minihåndboldens tidlige år i fokus som minihåndboldspiller. Han optrådte som 4-årig i TV ved introduktionen af minihåndbold i forbindelse med en landskamp i Odense i slutningen af 70'erne. Siden nåede han mange divisionskampe og U-landskampe.


Tilbage til forsiden