Holdfællesskab med Langtved på plads

HF Langtved/SUS er navnet på det nye holdfællesskab for herreafdelingerne i SUS Håndbold og Langtved SGI. Samarbejdet blev endelig konfirmeret ved et møde i Ullerslevhallerne den 13. februar.

Aftalen går ud på, at samtlige herre seniorspillere i de to klubber - sammen med forhåbentlig nye spillere udefra - i næste sæson indgår i holdfællesskabet, og dermed både danner hold sammen og træner sammen i Ullerslevhallerne.

Trænere bliver Lars Riis for førsteholdets vedkommende, og som andetholdstræner bliver tilknyttet Tommy Aleksandroviets. Lars Riis fortsætter dermed gerningen, medens Tommy, der efter en rygoperation har måttet kvittet håndbolden, debuterer som seniortræner. I SUS var han for år tilbage ungdomstræner samtidig med hans aktive karriere på førsteholdene i såvel SUS som i en periode i Nyborg. 

- Vi glæder os meget til samarbejdet med Langtveds håndboldafdeling, som vi tror på vil blive til glæde for håndbolden i Ullerslev kommune. Vi håber, at medlemmerne i de to klubber bakker dette gode initiativ op, siger SUS Håndbolds formand Torben Nielsen og takker Langtved Håndbolds bestyrelse for nogle gode og konstruktive møder, som gjorde det muligt hurtigt at få samarbejdsaftalen i hus.

Tilbage til forsiden