SUS Lilleput drenge Elite nr. 3 på Fyn

SUS lilleput drenge Elite spillede fredag den 28. marts 2008 om fynsmesterskabet i Otterup. Fra Eliterækken havde Svendborg, DHG, SUS og Egense/Rantzausminde kvalificeret sig i nævnte rækkefølge. 

I semifinalen skulle vi møde det stærke DHG hold, som vi tabte 2-11 til i den sidste turneringskamp. Så forventningerne var ikke store til denne kamp.

Taktikken inden kampen var klar, og vi fortalte drengene, at de skulle gøre det som de er gode til, og at de skulle spille frit. Vi var sikre på, at DHG ikke regnede os for noget særligt, og derfor lå der ikke noget pres på drengenes skuldre. Vi kom rigtig godt fra start og midt i første halvleg stod det 3-3. Henrik Skytte Pedersen scorede på et godt langskudsmål som playmaker og minutterne efter bragede nytilkomne fra BR 66, Thomas Stuhr Pedersen, noget af et landskudsmål som højre back op i det lange hjørne. 
FLOT mål, Thomas.

Men så fik DHG gang i målscoringen, og stillingen ved halvleg var 3-8 til DHG. Taktikken i pausen blev ændret, og vi gik over i en 4-2 med Mikkel Jensen og Kristoffer Heine Matthiesen som stregspillere. Henrik Skytte Pedersen lavede nogle gode frispilninger til Kristoffer, som fik bolden pisket ind bag en ellers velspillende DHG målmand. Forsvarsmæssigt gik vi frem i en offensiv 5-1, som spolerede DHG's angrebsspil. Et koncentreret forsvar og en stærk spillende målmand Christian Hansen holdt DHG nede på 4 scoringer i 2. halvleg.

DHG havde i deres målmand en sidste sikker skanse, men med lidt mere sikkerhed og held i afslutningerne kunne vi have vundet kampen med 2-3 mål. 
Ærgerligt, men en rigtig god indsats af alle drengene. På bænken sad en ellers tændt Marko Heine Nowack, som ikke var med, da han har brækket armen.

DHG tabte iøvrigt senere i finalen til et utroligt stærkt spillende Svendborg hold. Svendborg har i træner, tidl. divisionsspiller Søren "Esso" Pedersen en særdeles god træner, med mange års erfaring som spiller. 
Svendborg har vundet ALLE kampe i denne sæson, uden undtagelse.

DHG stiller iøvrigt med noget af et holds spilleres forældre. På trænerbænken har de Søren Borg som træner, gift med tidligere landsholdsmålmand Lene Jepsen, og de har sammen, en stærk stregspiller på holdet. Yderligere har de 2 bagspillere med stor spilforståelse, hvis forældre, også er tidligere landsholdsspillere, Stjernens Benny Larsen og Gladsaxe HG´s Morten Stig Christensen.

Dette var en rigtig god afslutning på sæsonen, som vi er stolte af. Efter kampen kørte vi drengene med bronzemedaljer om halsen til Vissenbjerg, hvor bussen med resten af klubbens børnehold ventede, inden det ligesom sidste år gik afsted til stævne i Gråsten - Danske Bank Cup. 
Efter vi havde sagt god tur til drengene i Vissenbjerg, kørte forældrene hjem til Ullerslev igen, men nogen fulgte efter bussen til Gråsten for at overvære drengenes deltagelse i stævnet. Det gjorde Anne Jensen også.. fulgte efter de biler der skulle til Gråsten.. men.. hun havde bare glemt at hun skulle til Ullerslev.. Så en rask vending i Vejle, så var hun på vej hjem til Ullerslev igen. Hi Hi.

Vi trænere, Fie, Henrik og Tina vil hermed gerne sige tak til de trofaste tilskuere/forældre, som har fulgt drengene i år. Tak for et godt samarbejde og vi ønsker holdet held og lykke fremover, med det talent, der ligger og ulmer blandt de mange unge spillere.

Målscorere: Kristoffer Heine Matthiesen 4, Henrik Skytte Pedersen 4 (3), Thomas Stuhr Pedersen og Mikkel Jensen hver 1.

Trænere: Henrik Jensen og Tina Heine Matthiesen







Tilbage til forsiden