SUS-lilleputter vandt fynsmesterskabet

Med 300 tilskuere og masser af stemning i Ullerslevhallen blev årets fynske mesterskab for lilleputter afgjort fredag aften.

For arrangørerne SUS Håndbold blev det en stor succes, idet klubbens lilleput drengehold vandt det fynske mesterskab. Dermed har klubben Fyns bedste hold i to kategorier i denne sæson, idet drengeholdet ugen forinden sikrede sig fynsmesterskabet.

I begge tilfælde var det med GOG på andenpladsen.

I fredags stod finalen nemlig mellem SUS Håndbold og GOG, som forinden sikkert havde vundet hver deres semifinaler og i lilleput drenge elite A rækken efter jul var blevet placeret som henholdsvis nr. 1 og 2 med lige mange point efter uafgjort i det indbyrdes opgør men med SUS Håndbold med den klart bedste målscore.

Efter en lige første halvleg, hvor GOG førte 6-5 viste SUS-lilleputterne efter pausen, at de vitterlig er Fyns bedste hold med spillere i årgangene 1995 og 1996.

SUS-holdet fik både dækket flot op, og fik løbet fra modstanderne og scoret de vigtige mål, som førte til triumfen.

Holdet, der trænes af Helle Riget, Anders Bebe og Mads Rydal, består af følgende spillere: Emil Henriksen, Lasse Høeg, Mikkel Ørbech, Joakim Rydal, Asbjørn Nielsen, Lasse Mikkelsen, Danny Vendelbo, Frederik Jensby, Benjamin Pedersen, Aleksander Verheij og Kenneth Kristiansen.

Med det fornemme resultat skal holdet nu til de uofficielle danske mesterskaber for lilleputhold. Det foregår i weekenden den 6. og 7. maj i Greve.

Resultaterne ved fynsmesterskabstævnet fredag den 24. marts i Ullerslevhallerne blev:

Tommerup HK - DHG Odense 13-9

Nedenfor billeder fra stævnet, hvor der var overrækkelse af medaljer og pokaler efter de mange spændende kampe: