Lilleput drenge sluttede på 13. pladsen ved DM

Deltagelsen ved det uofficielle danske mesterskab i weekenden i Greve kunne resultatmæssigt godt have været bedre for SUS Håndbolds fynske mestre for lilleput drenge (spillere fra årgangene 1995 og 1996). For havde holdet spillet op til deres bedste ved lørdagens kamp i den stærke indledende pulje kunne det meget vel have endt med en højere placering end den 13. plads, som deltagelsen resulterede i.

Første kamp sluttede 12-12 mod Korsholm, som efterfølgende slog FIF. Det gjorde SUS desværre ikke, men tabte i stedet med et nederlag på 15-20, hvor SUS-holdet slet ikke fik spillet til at fungere.

I lørdagens sidste kamp mod de jyske mestre fra Kvik Esbjerg blev det også til et fem måls nederlag på 10-15.

Derfor sluttede SUS-lilleputterne på fjerdepladsen i den indledende pulje, og søndagen kom derfor til at gælde placeringerne fra nummer 13 til 16.

Her blev der til gengæld disket om med noget af det spil, som holdet præsterede i løbet af sæsonen, der endte med det fynske mesterskab. I den første kamp vandt SUS over Helsingør med hele 21-7 og mod Nyborg blev det til en sejr på 16-9.

Omkring 20 forældre og tilskuere fulgte SUS-lilleputterne ved DM-stævnet, og alle glædede sig over den store oplevelse, det er at deltage blandt landets allerbedste hold. Og naturligvis lærte spillerne en hel masse, som kan komme dem til gavn i deres videre håndboldkarriere.

Tilbage til forsiden