SUS-lilleputter fejrede triumfer i weekenden

Børnespillerne i SUS Håndbold havde en meget travl - og samtidig succesrig weekend. Fredag aften deltog begge lilleput elitehold - både lilleput piger og lilleput drenge - ved mesterskabet i Gudmehallerne om at kunne kalde sig Fyns bedste.

Begge SUS-hold skulle i semifinalerne møde naboerne fra Nyborg GIF, der, mens SUS var endt som treere, var sluttet på andenpladsen i højeste fynske lilleputrækker. 

Spændende lilleput pigekamp
- Et hold, som vi har haft nogle vanskeligheder ved at besejre i løbet af sæsonen, men én ting var vi enige om: Nyborg skulle besejres! Og det blev de! 10 kampberedte piger kæmpede en spændende fight, som blev lidt for nervepirrende både for forældre og os trænere. Vi slog Nyborg med 9-8 og havde dermed kvalificeret os til finalen, som skulle spilles mod Svendborg, fortæller SUS' træner Christina Rohde.

Pigerne kæmpede bravt i finalen, men kunne ikke overvinde et meget dygtigt Svendborg-hold. 
Der skulle nemlig ved fynsmesterskabet spilles efter puslingeregler, hvor man må fiske bolde. Det var en af årsagerne til, at Svendborg meget hurtigt kom foran med mange mål. SUS-pigerne kæmpede rigtigt flot med mange flotte indspilninger, men som desværre ikke alle gav mål. Svendborg vandt sikkert finalen 17-5.

- SUS-pigerne vandt en flot sølvmedalje grundet en flot gejst og sejrsvilje. Vores piger vil altid huske Fynsmesterskabet med spot og musik. De blev nemlig fejret som ethvert liga-hold, og mon ikke de 10 piger følte en vis portion professionalisme og stolthed, da de løb ind på banen med spotlys og speaker-stemme. En meget stor oplevelse for SUS-lilleput piger, og fortsæt med at holde gejsten og fortsæt med at være kammerater, både på og udenfor banen piger, så holder jeres velfortjente stjerne-status, lyder det fra en stolt SUS-træner.


Drenge vandt sikkert 7-4
Lilleput drengene fra SUS var foran 3-2 i deres semifinale mod Nyborg efter 1. halvleg. Men i 2. halvleg var der ingen tvivl. SUS var sikkert 7-4.

Derefter var også dette SUS-hold klar til finalen, der blev afviklet i opvisningshallen helt som GOG's ligakampe - med fælles indløb i spotlight, høj musik og præsentation af hver spiller af Mr. GOG, Poul Syberg.

Lilleput drengene spillede også en fornuftig finalekamp, men måske var det den utrolige megen støj og larm, som påvirkede spillerne mod GOG, ligesom nerverne også spillede ind. GOG trak det stille og roligt fra SUS og vandt en fortjent sejr på 10-4. 


Vandt også i Gråsten
Men det at blive nr. 2 på Fyn var SUS-spillerne og trænerne naturligvis stolte over, og sender en tak til alle SUS-tilskuerne, som støttede de to hold under kampene.

Efter at sølvmedaljerne hængt om halsen af nogle af de kendte GOG-ligaspillere, var det en flok meget trætte SUS-børn, der blev sat på bussen, som skulle køre dem direkte til stævne i Gråsten i resten af weekenden.

Og her blev triumfen fuldendt, idet begge hold var deres rækker, og dermed søndag aften kunne vende hjem til Ullerslev med endnu flere præmier fra den meget travle håndboldweekend.



SUS' lilleput piger, som sluttede som næstbedste på Fyn i den nu overståede vintersæson. Øverst fra venstre ses træner Christina Rohde, Sophia Chrone, Amanda Andersen, Stinna Jensen, Simone Dyrehauge, Emma Devasher og træner Cecilie Erbs.
Nederst fra venstre er det Maria Olsen, Karoline Riget, Josefine Rohde, Kathrine Jørgensen og liggende Stine Jensen.



SUS' lilleput drenge, som vandt sølv ved det fynske mesterskab efter GOG. fra venstre: Henrik Pedersen, træner Ole Jensen, Alex Pedersen, Kewin Sørensen, Andreas Johansen, Marko Heine Nowack, træner Tina Heine Matthiesen, Jens Bebe og træner Henrik »Lange« Jensen.
Siddende fra venstre: Kristoffer Heine Matthiesen, Henrik »Plankeværk« 
Poulsen og Mikkel Jensen.


Tilbage til forsiden