Vore lilleput drenge er Fyns bedste

Lilleput drengene fra SUS Håndbold vandt i weekenden fynsmesterskabet.

SUS Håndbold har Fyns bedste lilleput drenge hold!

Det er en kendsgerning, efter holdet i lørdags vandt mesterskabet i Fyns højeste række, efter de talentfulde 10-11 årige drenge er gået ubesejret gennem vinterturneringen. Efter jul er det blevet til 11 sejre i træk, blandt andet over GOG og Bolbro.

Ved fynsmesterskabsstævnet i lørdags vandt SUS-holdet med hele 8-1 over Haarby og 10-7 over Egense/Rantzausminde, der i den ordinære turnering sluttede på henholdsvis tredie- og andenpladsen efter SUS.

Mod Haarby lagde Jeppe Hansen ud med at bringe SUS foran med 3-0 med tre flotte fløjscoringer, og dermed SUS godt på vej mod de første vigtige point. Da samtidig de øvrige spillere også spillede op til deres allerbedste - og Patrick Naundrup Jensen i lukkede af i målet med den ene fornemme redning efter den anden, var der aldrig tvivl om udfaldet.

Mere spænding var der i næste kamp. Her kom SUS også foran fra starten. Det stod i begyndelsen af anden halvleg 7-2, men med tre mål i træk kom Egense/Rantzausminde tættere på. Men med gode mål på gennembrud af Mads Rydal og effektfulde langskud af Simon Elsborg blev tingene sat på plads.

Fra Fyns Håndbold Forbund var der diplom og sokker til alle, og derefter var der børnechampagne i omklædningsrummet - samt en tur under bruseren til alle tre trænere.

Lilleputholdet drager her i Påsken sammen med klubbens puslinge og pige/drenge til et stort internationalt stævne i Skive, hvor spillerne naturligvis håber at kunne følge succesen op.


Mads Rydal scorede mål efter hopskudsfinter og gennembrud.


Med de tre første mål satte Jeppe Kok Hansen SUS godt i gang i kampen mod Haarby.

Holdets træner Helle Riget måtte naturligvis en tur under bruseren efter triumfen.

Lilleputterne fejrede på behørig vis fynsmesterskabet.

Også trænerne Charlotte (billedet) og Gitte fik alt tøjet vædet godt igennem
efter kampene i Højbyhallen.

I pausen giver Helle anvisninger til holdet.

Fra minihåndboldafdelingen var Joakim taget med til at hjælpe holdet i de vigtige kampe - blandt andet fordi Christian Hansen ikke kunne være med p.g.a. ferierejse.

Til alle spillere var der diplom og præmier fra Fyns Håndbold Forbund til fynsmestrene.


Tilbage til forsiden