SUS-dommer i ligaen!

Claus Schmidt rykket op i damernes liga og herrernes 1. division.

Så er SUS Håndbold også blevet repræsenteret i Håndboldligaen! Dog ikke med et hold, men på dommerfronten, idet 31-årige Claus Schmidt Hansen til den kommende sæson sammen med sin makker, Leif Thygesen, Højby, er blevet udtaget til at dømme i 1. division herrer - samt at få kampe i damernes håndboldliga (betegnet som verdens bedste dameliga!).

Claus Schmidt har dermed gjort en lynkarriere som dommer. Han har i tolv år været aktiv håndbolddommer, hvor karrieren som 24-årig dog var ved at gå fløjten, da han af FHF's dommerudvalg blev stillet det ultimatum at enten vælge dommergerningen eller karrieren som spiller. På det tidspunkt spillede han således på SUS Håndbolds bedste hold - i danmarksserien og 3. division.
Efter tre år som udelukkende aktiv spiller kom lysten til dommergerningen tilbage - og siden er det gået stærkt. Fra danmarksserien er der næsten hvert år sket oprykning gennem rækkerne efter gode bedømmelser, og derfor står den talentfulde SUS-dommer nu ansigt til ansigt med Camilla Andersen, Kristine Andersen, Rikke Hørlykke, Anja Andersen, Christian Dalmose og alle de øvrige kendte!

Claus Schmidt møder fortsat i ny og næ til træning og kamp i SUS Håndbold for at holde kontakten med kammeraterne vedlige. Ligeledes er han dommerkontaktperson i klubben og dermed med til at finde nye dommeremner, fordele døm-selv kampe og selv hjælpe med afvikling af træningskampe i klubregi.

Skulle nogen i SUS Håndbold eller andre håndboldinteresserede være interesseret i at høre mere om dommergerningen eller hvordan man bliver håndbolddommer, kan Claus Schmidt kontaktes på tlf. 65 38 28 42.

SUS Håndbold ønsker Claus Schmidt et stort tillykke med oprykningen og fortsat held og lykke med dommerkarrieren.

Tilbage til forsiden