SUS'er valgt som årets kvindelige idrætsleder på Fyn

Lene "Høj" Jørgensen, bestyrelsesmedlem i SUS Håndbold, blev i aftes på Dansk Idræts Forbunds fynske årsmøde valgt som "Årets idrætsleder på Fyn 2003". En hæder, som hvert år uddeles til en kvindelig og en mandlig repræsentant for de tusindevis af frivillige ledere i den fynske idrætsverden.

Om nogen har 46-årige Lene Jørgensen fortjent denne hæder, idet hun lige siden sit 14. år har brugt en stor del af sin fritid på at være træner og leder.

Hun startede som udvalgsmedlem i såvel håndbold som fodbold i Skellerup SG&I, hvor hun også var aktiv spiller i mange år indenfor begge idrætsgrene.

Det er dog primært håndbold, hun har viet sit fritidsliv til. Samtidig med karrieren som førsteholdsspiller har hun trænet et utal af ungdomshold i Skellerup SG&I og efterfølgende i SUS Håndbold. I en periode var hun også træner for klubbens bedste damehold og for herrehold i klubben.

I udvalgs- og bestyrelsesarbejdet har hun i alle årene været meget aktiv - og via hendes store ekspertise og til tider markante og bramfrie holdninger har hun været en stærk medvirkende årsag til SUS Håndbolds succes på mange fronter.

Lene Jørgensen, der er registreret revisor af profession, sidder i dag i bestyrelsen i foreningen, men i de senere år har hun tillige markeret sig stærkt i fynsk håndbold.

Således har hun i over ti år siddet i bestyrelsen og forretningsudvalget i Fyns Håndbold Forbund, hvor hun er økonomichef.

Gennem topposten i Fyns Håndbold Forbund er Lene Jørgensen også involveret i aktiviteterne i Dansk Håndbold Forbund, ikke alene på den økonomiske front men også udenfor banerne. Således er hun en ofte benyttet hjælper og tidtager ved landskampe.

Hendes indsats for håndboldsporten har indbragt hende flere ture til udlandet i forbindelse med danske landsholds deltagelse i EM og VM. 

Et stort tillykke til Lene for hædersbevisningen.

Tilbage til forsiden