SUS med i landsdækkende børnehåndboldprojekt

Blandt i alt 42 danske håndboldklubber, heriblandt fire på Fyn, er SUS Håndbold med som aktiv deltager i et nyt og spændende projekt "Et godt idrætsmiljø for børn".

Projektet køres af Dansk Idræts Forbund, og i alt seks specialforbund deltager. Foruden håndbold er det sportsdans, handicapidræt, volleyball, ridning og gymnastik. Formålet er at sætte fokus på de yngste idrætsudøvere og deres trivsel i foreningsregi, ligesom den pågældende sport og tilgangen blandt de yngste årgange skal styrkes.

For at skabe et godt idrætsmiljø kan en række forudsætninger skabes. Derfor er SUS Håndbold nu blandt andet i færd med at udarbejde en målsætning for børneafdelingen, ligesom der i den kommende tid fokuseres på kvaliteten for børnene i foreningen, herunder de tilbud og aktiviteter, som tilbydes.

For nylig var godt tyve deltagere samlet til et møde i Ullerslevhallerne for at drøfte og igangsætte projektet i SUS Håndbold's regi. Her deltog både aktive ledere og trænere, børnespillere, forældre og personer uden for klubben.

- Vi fik en rigtig god snak og debat i løbet af denne lørdag formiddag, og efter der var blevet arbejdet intenst i grupper, blev der afleveret en lang række stikord og forslag, som vi nu kan arbejde videre med, siger formanden for SUS Håndbold, Torben Nielsen.

Et nyt møde afholdes den 13. september, hvor også Fyns Håndbold Forbund's konsulent Ulrik Jørgensen deltager. 


Tyve spillere, ledere, forældre og personer uden direkte tilknytning til SUS Håndbold deltog i et møde forleden i Ullerslevhallerne, hvor der blev taget hul på udarbejdelse af bl.a. en målsætning for børnehåndbolden i klubben i forbindelse med deltagelsen i det landsdækkende projekt "Et godt idrætsmiljø for børn".

Tilbage til forsiden