SUS-ynglinge spiller om divisionspladser

I weekenden den 24. og 25. april kæmper dame og herre ynglingene om kvalifikation til øst-divisionen i Gudmehallerne

Både dame og herre ynglingene fra SUS Håndbold håber på at kunne spille i divisionen i næste sæson. Hvis det lykkes for begge eller et af holdene, bliver det dermed de første ungdomshold i klubben, som rangerer så højt.

På lørdag den 24. og søndag den 25. april er holdene med ved den første fynske kvalifikationsturnering, som foregår i Gudmehallerne. Her skal der skilles et ud af de fem tilmeldte hold i hver kategori bort, inden de så gælder den endelige kvalifikation den 8. og 9 maj, hvor der også deltager sjællandske hold. Ud over at undgå sidstepladsen er placeringen i kvali-turneringen i weekenden også vigtig, idet man herefter seedes inden de afgørende kampe. Nedenfor kan man se hele programmet for weekendens kampe, som starter kl. 11.30 på lørdag.

Samme dame ynglinge

I begge SUS-lejre er man fortrøstningsfulde før kampene, idet både sidste sæsons flotte resultater og påskestævnet i Holland har givet god ballast. Endvidere er der rykket mange stærke juniorspillere op som ynglinge, ligesom flere nye spillere udefra har meldt sig under SUS-fanerne.

Dame ynglingene er til den kommende sæson med en enkelt undtagelse de samme spillere, som hentede den fornemme andenplads i elite A-rækken. Foruden disse syv nu anden-års spillere er der rykket fem spillere op fra dame juniorholdet, der vandt deres A-række i den forgangne sæson.

Desværre er holdet ramt af et par afbud til søndagens kampe mod DHG og Otterup på grund af deltagelse i søskenes konfirmation. Om lørdagen spiller dame ynglingene mod stærke GOG og HF Svendborg.

Mange nye udefra

På herre ynglingesiden har man sagt farvel til 6-7 spillere, som er rykket op som seniorer og målmanden Søren Biel, som nu spiller i Ikast. Til gengæld er seks meget talentfulde juniorer nu blevet ynglinge, ligesom der til sæsonen er kommet ikke færre end 5 stærke spillere til SUS fra naboklubber. To spillere er kommet fra Nyborg, medens de øvrige er fra Kerteminde, Munkebo og Kølstrup/Rynkeby.

Herre ynglingene forventer nogle tætte kampe i weekenden i Gudme. Om lørdagen gælder det GOG og Otterup, og om søndagen DHG og Gelsted/Vestfyn.

Begge SUS-hold håber, at mange tilskuere tager turen til Gudmehallerne for at støtte dem i bestræbelserne på at komme i øst-divisionen.

Program for kvalifikationskampene til øst-divisionen:

Lørdag den 24. april i Gudmehallerne:
Kl. 13.00 Herre ynglinge SUS-GOG/Gudme
Kl. 14.15 Dame ynglinge SUS-GOG/Gudme
Kl. 15.30 Herre ynglinge SUS-Otterup
Kl. 16.45 Dame ynglinge SUS-HF Svendborg

Søndag den 25. april i Gudmehallerne:
Kl. 11.15 Herre ynglinge SUS-DHG
Kl. 12.30 Dame ynglinge SUS-DHG
Kl. 13.45 Herre ynglinge SUS-Gelsted/Vestfyn
Kl. 15.00 Dame ynglinge SUS-Otterup

tilbage.gif (1355 bytes)