Juniorer vandt division 

Med en sejr på spinkle 32-31 i Jyllinge i søndags sikrede SUS Håndbolds herre junior sig førstepladsen og dermed pokal og medaljer som vinder af østdivisionens pulje 2.

Dermed slutter det talentfulde mandskab som samlet nr. 13 blandt alle juniorhold øst for Lillebælt. En flot præstation, ikke mindst taget i betragtning, at hele holdet på nær to spillere er førsteårs juniorspillere.

Derfor er der lagt op til endnu en spændende sæson næste år, hvor SUS-holdet med den store erfaring fra de mange intense divisionskampe i år må stå stærkt rustet til en endnu bedre placering.

Forberedelserne til næste sæson går allerede i gang i begyndelsen af maj under ledelse af Klaus Rydal, og med tilgang af mange af klubbens dygtige drengespillere og gerne også af talenter udefra. 

Tilbage til kampen i Jyllingehallen.

Det hele startede med forundrede blikke, da spillere, træner Klaus Rydal og holdleder Erik Hansen stod af bussen foran hallen. Hvor var spilletøjet og træningsdragterne? De var åbenbart glemt hjemme på Fyn.

Heldigvis var HØJ-lederne meget flinke - så de ligefrem tog bilen til nabobyen og hentede et sæt - lidt for små - hvide skiftetrøjer (HØJ spiller i rødt) og grønne shorts.

De røde HØJ-spillere startede som lyn og torden, da kampen blev blæst i gang. Det blev hurtigt 4-1, idet SUS-spillerne i deres lånetøj fik set sig om. Men så fik gæsterne styr på spillet både i forsvar og angreb, og fra 9-9 blev der ligefrem disket op med drømmespil. Med fem mål i træk blev det 14-9 til SUS.

Så gik holdet fuldstændig i stå, og derfor kunne HØJ gå til pausen foran med 18-15 - til stor jubel for hele ROAR-holdet, der var livlige tilskuere i hallen. De havde tidligere på dagen tabt med 19-20 i Slagelse, og derfor kunne SUS med sejr i Jyllinge erobre førstepladsen i sidste ende.

Meget bedre gik starten i 2. halvleg ikke for SUS. Hjemmeholdet var foran med både 20-17, 22-18 og 27-23, inden tre mål i træk bragte fynboerne tilbage i kampen. Fra 28-26 i HØJ-favør blev stillingen med endnu fire SUS-mål ændret til 30-28, og føringen blev derefter fastholdt til slutfløjtet.

Dermed kunne Jørgen Christensen fra Sjællands Håndbold Forbund overrække pokalen og medaljerne til SUS-holdet, medens ROAR-holdet og deres træner måtte returnere tomhændet til Roskilde.

SUS-målene i sæsonens sidste kamp blev sat ind af Simon Søgaard og Lasse Hansen med hver 7, Kitti Phithakkiat 6, Jesper Lærkedal 5, Kim Rasmussen 4, samt Jeppe Thor, Kenneth Rasmussen og Thomas Pedersen alle 1 mål.

Se videoklip fra overrækkelsen efter sejren i Jyllingehallen!


Jubelsang efter sejren over HØJ. I de lånte sjællandske skiftetrøjer ses træner Klaus Rydal, Kitti Phithakkiat, Kim Rasmussen, Lasse Hansen og yderst til højre stikker Jeppe Thor næsen frem.


SUS-spillerne får medaljer overrakt af Sjællands Håndbold Forbunds repræsentant, Jørgen Christensen.


Med sejren over 32-31 og HK Roars et måls nederlag til Slagelse tidligere på dagen overtog SUS Håndbold vinderpladsen i herre junior østdivision pulje 2. Roskilde-holdet var ivrige tilskuere til kampen, og holdets træner Kim Ludvig var på sportslig vis blandt de første til at lykønske kollegaen fra SUS, Klaus Rydal, med sejren og førstepladsen. Iøvrigt har HK Roar også sendt SUS en flot hilsen til vor hjemmesides gæstebog. Læs selv. 

Tilbage til forsiden