SUS-juniorer to mål fra 1.pladsen i østdivisionen

I søndags sluttede SUS Håndbolds herre junior østdivisionshold en flot sæson af i Helsingehallen nord for København mod det stærke hjemmehold, Team Helsinge.

Kampen, hvor SUS-spillerne i perioder manglede den sædvanlige knist og heldet, endte med en hjemmesejr på 32-27. Resultatet betød, at TMS Ringsted med deres femmålssejr hjemme over EH Odense endte med 13 point som SUS - med med en målscore to mål bedre. Dermed overtog midtsjællænderne førstepladsen i østdivisionspulje 1 i de allersidste sekunder af sæsonen.

Ikke mindst var det ærgerligt efter SUS-holdet på et tidspunkt med 15 minutter tilbage af kampen mod Team Helsinge havde kæmpet sig op på 24-24 på et mål af stregspilleren Casper Grønnegaard. Netop han roste holdets trælner Klaus Rydal for en stærk indsats ikke alene i denne kamp men i sæsonens løb, hvor han har udviklet sig både forsvars- og angrebsmæssigt.

Inden kampen blev Martin Andersen hædret som årets spiller på divisionsholdet, der altså måtte tage til takke med sølvmedaljerne. Men trods alt er det en meget fornem præstation at slutte på 8. pladsen af alle herre juniorhold øst for Lillebælt.

I hele kampen i Helsingehallen var SUS-juniorerne bagud. Dog lykkedes at en enkelt gang at nå op - det var ved stillingen 24-24.

I omklædningsrummet inden sæsonens sidste kamp i Helsinge blev Martin Andersen kåret som "Årets SUS'er" på herre junior østdivisionsholdet. I øvrigt fjerde gang, at Martin får denne hæderfulde titel som årets spiller på sit hold.

Og i bussen hjem fra Nordsjælland overrakte anfører Frank Mikkelsen gave til Klaus Rydal, der efter fire år som træner for juniorerne, nu i stedet skal træne klubbens drengehold.