Herre juniorerne vandt Bjerringbro Julecup

28. 29. og 30. december afholdt Bjerringbro FH traditionen tro deres Julecup, denne gang med deltagelse af SUS’ liga juniorer.

Den første dag bød på ikke mindre fire kampe, hvilket betød, at hele gruppespillet, for SUS-holdets vedkommende, skulle afvikles, inden dagen var omme. Målet var at slutte som 1’er i gruppen, hvilket viste sig at være en overkommelig opgave. 

Således vandt de røde fra Ullerslev først over Visse med ikke mindre end 40-7. Derefter gik det ud over Ydun, Bjerringbro FH2 og Skovbakken/Korsholm.

I bad hos naboen
Sidste kamp var således færdigspillet kl. 23:00. Det var derfor nogle trætte drenge, der efter bustransport hjem til skolen, kunne konstatere, at der i bogstaveligste forstand var lukket for det varme vand. Der var simpelthen lukket for samtlige bruserum på skolen. Det betød for nogens vedkommende klatvask på pigetoilettet. Men hva’ gør man, hvis man ikke gider det? Ja, man ringer da selvfølgelig på ved det nærmeste hus i Ulstrup og låner et brusebad hos et ældre ægtepar!!!

Næste dag stod den på den egentlige semifinalekamp, hvilket også SUS-juniorernes eneste kamp den dag. Godt nok var holdet kommet i mellemrundepulje med både ligaholdet AaB og Aalborg KFUM (AaB’s 2. hold), men det var reelt set kampen mod AaB, der ville få størst betydning.

Kampen med AaB, der har den ene af U18-landsholdets to målmænd i buret, betegnede ass. træner Christian Rahn som stævnets bedste kamp. 

- Hele tiden skiftedes henholdsvis vi og de til at være foran med et par mål. Der var en fantastisk tænding og gejst gennem hele kampen. 

Da hornet lød, kunne SUS trække sig ud af kampen som sejrsherre efter slutstillingen 21-19. Fantastisk!

Målscorere for SUS blev Patrick Nielsen med 5 mål, Simon Elsborg og Anders Bebe 4, Niels Hansen 3, Rasmus Petersen og Jacob Lindemann 2, Sebastian Ring 1.

Finale sejr over hjemmeholdet
Aalborg KFUM kampen den kommende formiddag viste sig da også at blive en formsag. SUS-juniorerne var nu klar til finalen mod endnu et jysk ligahold, nemlig hjemmebaneholdet Bjerringbro FH. Et hold, som i øvrigt også tæller en enkelt landsholdsspiller, nemlig Rasmus Lauge som spiller venstre back. 

Det var dog tydeligt at mærke at det var SUS der havde flest kræfter. Efter en flot fight over hele linjen samt fokus og koncentration vandt fynboerne overbevisende kampen med cifrene 20-15 og dermed hele det store julestævne.

Målscorere i finalen var Jacob Lindemann 5, Anders Bebe, Niels Hansen og Sebastian Ring 3, Rasmus Petersen, Patrick Nielsen og Simon Elsborg 2, Andreas ”Elle” 1.

Det udløste nye bolde og træningsdragter til hele holdet, hvilket fint matchede de puljevinder T-shirts fint, som var vundet forinden. 

Det skal slutteligt nævnes, at Niels Hansen, Simon Elsborg, Mikkel Jensen og Anders Bebe formåede at komme på det udvalgte juniorhold ved stævnet. Her vandt de sammen med Ydun og Allerød spillere kampen mod jyderne. Dette skete bl.a. på scoringer på ”flyvende hollænder”, ”fisk”, ”piruetter” samt ”karrusellen fra fløjen” – systemer som både chef- og assistenttræner dog tvivler på, at publikum kommer til at se i de kommende kampen i Østligaen. 

Til sidst lidt statistik fra Bjerringbro-stævnet: 



Tilbage til forsiden