Ikke mindre end fire jubilarer i søndags!

Palle spillede sin kamp nr. 300 i SUS-målet
Altid glad og tilfreds! Med disse få ord kan dagens jubilar i SUS-målet med rette karakteriseres. 

Med det imponerende kampantal - 300 på førsteholdet - er Palle Matthiesen en klubmand ud over det sædvanlige. Altid har han gået (løbet) foran til træningen, og med sin fight og oprullet bukseben har han afværget masser af skud og straffekast i de mange kampe årene igennem.

Palle startede dog ikke som fleste med minihåndbold i en tidlig alder - men først i junioralderen. Hans store forbillede var dengang hans onkel Bjarne Matthiesen i Skellerup-målet.

I alle seniorårene har Palle vogtet førsteholdets mål, først i Skellerup og siden i SUS - fra Fynsserien, op i 2. division og altså nu (indtil videre) i danmarksserien.

Trods hans travlhed som selvstændig vognmand, hvor han indimellem har måtte droppe den sene torsdagstræning for at køre det første morgenlæs grise til Jylland, er han stadig på toppen, og med hans entusiasme vil han givet vis være det mange år endnu.

Udover at være aktiv på banen har Palle Matthiesen både virket som en meget engageret ungdomstræner gennem mange år og som leder og bestyrelsesmedlem. I dag sidder han med i klubbens aktive sponsorudvalg.

Et stort tillykke med 300 kamps jubilæet og held og lykke fremover, Palle.



En ung Palle Matthiesen redder her et skud i kampen i 1988 mod Tarup/Pårup, hvor Skellerup med det uafgjorte resultat sikrede sig klubbens første oprykning fra danmarksserien til 3. division. De øvrige Skellerup-spillere er fra venstre Tom Nowack, Michael "Krølle" Jacobsen og Peter Jacobsen.


To søstre med hver 200 kampe
Endnu et sjældent jubilæum blev fejret i søndags. Det var i forbindelse med dame danmarksseriekampen mod Nyborg, hvor de to søstre, Karin og Anni Henriksen, begge blev fejret for 200 kampe på klubbens førstehold. 

Retfærdigvis skal det siges, at Anni spillede sin jubilæumskamp forrige søndag i Slagelse, men naturligvis skal det markeres på hjemmebanen.

Begge har de altid spillet i klubben - først i Skellerup og siden sammenslutningen i SUS Håndbold. Og begge har de dyrket håndbold fra barns ben - og altid spillet på førsteholdet som seniorer. At der skulle gå tre år længere for Karin i målet, skyldes det to barselsperioder.

Såvel Anni som Karin har ydet en stor indsats både på banen, for holdet og for klubben igennem alle årene, og vi håber, at der er mange år "i søstrene" endnu.

Tillykke til søstrene Henriksen.


Anni Henriksen spillede i søndags sin førsteholdskamp nummer to hundrede i søndags. Jubilæet markeres her i dag.

200-kamps jubilar Karin Henriksen.

Og så spillede Chris sin kamp nummer 100
Endelig kunne SUS Håndbold også fejre en 100-kamps jubilar, nemlig Chris Sawaguchi. Ligesom de tre øvrige jubilarer er Chris en ægte fighter og en god klubmand. Godt nok var han sidste sæson på et kortvarigt "eventyr" i Odense, men heldigvis var han hurtig tilbage.

Hele sin ungdom har Chris også spillet i klubben - og i en lang årrække var han også en dygtig og vellidt træner for flere dame ungdomshold.

Også et stort tillykke til dig, Chris.



Chris Sawaguchi - kamp nr. 100 på førsteholdet søndag mod Fredericia.

Sidste chance: Køb en julekalender!
Salget af årets SUS-julekalender haft været en kæmpe succes - alle 1000 kalendere er stort set revet væk!

De få tilbageværende eksemplarer sælges her i dag i Ullerslevhallerne af sponsorudvalget.

Prisen er 24 kroner (en krone pr. låge), og husk: Der er flotte præmier at vinde hver dag i hele december (læs herom på kalenderens bagside).

Tilbage til forsiden